sendegitunutbeni
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 579
acıldı papara benim
Şu an papara hesabım yok ve bir de xbox gamepass alabilir miyim papara ile o önemli.hesabin inceleme altinda degilse rahatca kullanirsin
Umarım en yakın tarihte açılır hiç papara destek adresine ulaştınız mı?benim hesap 3 haftadır açılmadı
Sorum aslında şu ; Hiç papara hesabı açmadım ve şu an papara hesabı açarsam normal bir hesap olup xbox gamepass alabilir miyim?Papara kart açıp Xbox GamePass almak istiyorum ancak açıldı mı tam fikrim yok açıldı mı tamamen?
hesabı yeni açacaksan seni incelemeye almazlar kullanabilirsinŞu an papara hesabım yok ve bir de xbox gamepass alabilir miyim papara ile o önemli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Umarım en yakın tarihte açılır hiç papara destek adresine ulaştınız mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sorum aslında şu ; Hiç papara hesabı açmadım ve şu an papara hesabı açarsam normal bir hesap olup xbox gamepass alabilir miyim?
hocam limitler bende de açık görünüyor ama para transferi falan yapmaya çalıştığımda uyarı veriyor 2 kere Paparaya mail attım 2sinde de düzgün açık bi cevap vermedilerBeklediğin haber geldi
Diğer banka kullanıcılarıyla para transferlerine ve günlük limitler olmadan işlemlerine devam edebilirsin! Anlayışın için teşekkürler Paparalı.
Diye bildirim gelmişti bana benim hesap açıldı galiba limitlerde açık görünüyor bildirimdeki gibi.
Ben uzun zamandır kullanıyordum sistemi. Herhangi bir inceleme veya kısıtlama gelmedi bana.Kısıtlamalar terimsel oalrak erişim engeli var dediğimiz zaman ki hesaplara mı geldi sadece yani?
transfer denemedim hocamda parayı kullanıp çekim yapabiliyorumhocam limitler bende de açık görünüyor ama para transferi falan yapmaya çalıştığımda uyarı veriyor 2 kere Paparaya mail attım 2sinde de düzgün açık bi cevap vermediler
Teşekkür ederim ey güzel insanaçıldı abi açılmadı diyenler neye istinaden konuşuyor girince bile eskisi gibi kullanabilirsin diyor?
Online alışveriş ypabiliyor muyum hiç xbox gamepass falan?transfer denemedim hocamda parayı kullanıp çekim yapabiliyorum
açıldı para transferi vs ben kullanıyorumPapara kart açıp Xbox GamePass almak istiyorum ancak açıldı mı tam fikrim yok açıldı mı tamamen?