Papara kart kullanıma açıldı mı?

hesabin inceleme altinda degilse rahatca kullanirsin
Şu an papara hesabım yok ve bir de xbox gamepass alabilir miyim papara ile o önemli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim hesap 3 haftadır açılmadı
Umarım en yakın tarihte açılır hiç papara destek adresine ulaştınız mı?

Papara kart açıp Xbox GamePass almak istiyorum ancak açıldı mı tam fikrim yok açıldı mı tamamen?
Sorum aslında şu ; Hiç papara hesabı açmadım ve şu an papara hesabı açarsam normal bir hesap olup xbox gamepass alabilir miyim?

Şu an papara hesabım yok ve bir de xbox gamepass alabilir miyim papara ile o önemli.

Umarım en yakın tarihte açılır hiç papara destek adresine ulaştınız mı?

Sorum aslında şu ; Hiç papara hesabı açmadım ve şu an papara hesabı açarsam normal bir hesap olup xbox gamepass alabilir miyim?
hesabı yeni açacaksan seni incelemeye almazlar kullanabilirsin

Beklediğin haber geldi
Diğer banka kullanıcılarıyla para transferlerine ve günlük limitler olmadan işlemlerine devam edebilirsin! Anlayışın için teşekkürler Paparalı.

Diye bildirim gelmişti bana benim hesap açıldı galiba limitlerde açık görünüyor bildirimdeki gibi.
hocam limitler bende de açık görünüyor ama para transferi falan yapmaya çalıştığımda uyarı veriyor 2 kere Paparaya mail attım 2sinde de düzgün açık bi cevap vermediler

hocam limitler bende de açık görünüyor ama para transferi falan yapmaya çalıştığımda uyarı veriyor 2 kere Paparaya mail attım 2sinde de düzgün açık bi cevap vermediler
transfer denemedim hocamda parayı kullanıp çekim yapabiliyorum

açıldı abi açılmadı diyenler neye istinaden konuşuyor girince bile eskisi gibi kullanabilirsin diyor?

Papara alternatifi olarak sakın sipaya bulaşmayın 21k para attım düzenli kullanıyordum sipayı bloke koydular sonra kaldırdılar Allaha çok şükür şikayetvarda ve ekşi de bir sürü şikayet var random bloke koyuyorlar eğer alternatif var ise bende alabilirim.

Geri