Papara Kartım 2 Aydır gelmiyor (MUTLU SON)

Kanka kartı getirdiler mi? benim de 2 hafta oldu sıkıntı beklemekte değil benim için. Ama adresime gelmişler ve beni bulamamışlar güya. 1 aydır evden çıkmıyorum. Arıyorum kimse açmıyor. Durum nedir?

Papara - Fetö arasında bazı şeyler dönüyormuş galiba önceden şöyle bir haber buldum. Oku istersen.
Yalan haber bu kadar hızla yükselen bir firmayı karalamaya çalışmaları normal. Papara açıklamasında bu tarz haberleri paylaşanları dava edeceğini söylemişti.

İçim cız ediyor 6 aydir kartim gelmiyor.

Agt kurye midir nedir hayatımda gördüğüm en kötü kurye anlarım şuanda pandemi var geç getirebilirsin ama 2 ayda getirmemezlik yapmazsın 3 kere aradık agt kuryeyi aynı cevabı aldık 2 gün içinde gelicek diye.
Şimdi üstad @tavukdönerayran ' ın kartı getirmişler ŞikayetVara yazmış bende yazıcam gelişmeleri size aktaracağım.
12.01.2021
bende de agt kuryeydi getirmediler şikayet ettim bitane adam yürüyerek getirdi eve :D

Agalar hala getirmediler :D

26 Ocak 2021 hala getirilmedi @tavukdönerayran

bizimki gelirken alt mahalleden sonra adam istanbuldan adanaya gitmişti (aradım sordum harbiden gitmiş)2-3 gün sonra geldi toplam 2 hafta sürdü gelmesi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,183
Üyeler
185,038
Son üye
Albatros6417
Geri