!ROGStrix!
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
+1Allah Allah kanka ciddi misin ? Arkadaş Tam olarak doğru haber kaynağı olmamasından bahsetmiş yalnız
+1Allah Allah kanka ciddi misin ? Arkadaş Tam olarak doğru haber kaynağı olmamasından bahsetmiş yalnız
Yalan haber bu kadar hızla yükselen bir firmayı karalamaya çalışmaları normal. Papara açıklamasında bu tarz haberleri paylaşanları dava edeceğini söylemişti.Papara - Fetö arasında bazı şeyler dönüyormuş galiba önceden şöyle bir haber buldum. Oku istersen.
Menemen Haber | Menemen Gazetesi, Ege Haber Son dakika İzmir Gazetesi
Menemen Haberleri, Menemen Son dakika Haber, İzmir Gazetesi , İzmir haberleri , Ege Haberleri , Ege Haber , Menemen Haber , Menemen'in Sesi oluyoruz....www.menemenhaber.com.tr
Bu yalan haber adamlari lekelemek icin yapilmis aciklama yapmislardi sonradanPapara - Fetö arasında bazı şeyler dönüyormuş galiba önceden şöyle bir haber buldum. Oku istersen.
Menemen Haberleri, Menemen Son dakika Haber, İzmir Gazetesi , İzmir haberleri , Ege Haberleri , Ege Haber , Menemen Haber , Menemen'in Sesi oluyoruz....www.menemenhaber.com.tr
bende de agt kuryeydi getirmediler şikayet ettim bitane adam yürüyerek getirdi eveAgt kurye midir nedir hayatımda gördüğüm en kötü kurye anlarım şuanda pandemi var geç getirebilirsin ama 2 ayda getirmemezlik yapmazsın 3 kere aradık agt kuryeyi aynı cevabı aldık 2 gün içinde gelicek diye.
Şimdi üstad @tavukdönerayran ' ın kartı getirmişler ŞikayetVara yazmış bende yazıcam gelişmeleri size aktaracağım.
12.01.2021
knk banada 1 ay olmuştu gelmemişti gmaile yazmıştım iletişime geçtim 2 günde geldi sonra 6 7 aydır kullanıyorum26 Ocak 2021 hala getirilmedi @tavukdönerayran
26 Ocak 2021 hala getirilmedi @tavukdönerayran
Menemrn Haber diyorsa doğrudur hemen kartımı kırayımPapara - Fetö arasında bazı şeyler dönüyormuş galiba önceden şöyle bir haber buldum. Oku istersen.