Neler Yeni

papara kartım gelmedi

ArdaBKC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Arda
arkadaşlar ben papara karta eylülün 15 inde sipariş ettim 15 eylülün saat 9.30 kart basıldı ve ayın 23 ünde dağıtım bölgesine sevk edildi şuan 3 ekim ve hala kuryeye teslim edilmedi ne yapa bilirim?

Son düzenleme:

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
arkadaşlar ben papara karta eylülün 15 inde sipariş ettim 15 eylülün saat 9.30 kart basıldı ve ayın 23 ünde dağıtım bölgesine sevk edildi şuan 3 kasım ve hala kuryeye teslim edilmedi ne yapa bilirim?
İnstagram yada emailden ulaş Paparaya

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
arkadaşlar ben papara karta eylülün 15 inde sipariş ettim 15 eylülün saat 9.30 kart basıldı ve ayın 23 ünde dağıtım bölgesine sevk edildi şuan 3 kasım ve hala kuryeye teslim edilmedi ne yapa bilirim?
Kargo firmasını arayın olmadı Papara'ya durumu anlatın.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
benimki 10 ağustosta kuryeye verildi. hala gelmedi sen düşün.

pentiti

80+ Silver
Çok rezil bir firma zaten. Kurye benime evime 1km mesafedeydi arıyordum arıyordum cevap vermiyordu sonra teslim etmeden kartı Esenyurt'a gitti adam. Şikayetvar.coma şikayet ettim yarın gelir inşallah.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Bende kuryeye verildi kurye beni aradı evi bulamadım diye evin yerini anlattım tamam dedi telefonu kapattı adam. Akşam teslimatınız yapılamamıştır diye mesaj geldi uğraşamadı herhalde evi bulmaya

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Papara noluyo. Herkes papara da papara istedigin kadar para yukleyebilionmu bende sistem alcam ailem kendi kartindan yapmak istemiyo
Sistem için alacaksan önermiyorum. Belirli bir miktardan sonra masraf çıkıyor.
Bana sormak yerine Paparanın sitesine giripte bakabilitsiniz.

ArdaBKC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende kuryeye verildi kurye beni aradı evi bulamadım diye evin yerini anlattım tamam dedi telefonu kapattı adam. Akşam teslimatınız yapılamamıştır diye mesaj geldi uğraşamadı herhalde evi bulmaya
Çok rezil bir firma zaten. Kurye benime evime 1km mesafedeydi arıyordum arıyordum cevap vermiyordu sonra teslim etmeden kartı Esenyurt'a gitti adam. Şikayetvar.coma şikayet ettim yarın gelir inşallah.
benimki 10 ağustosta kuryeye verildi. hala gelmedi sen düşün.
benden daha beterleri varmış be.

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
ekim bugun ve 118 gün once söylemssin bi sıkıntı yok. elbet gelir.

Yex CK

80+
Benzerini yaşadım çok kötü bir durum.Kartım 25 günde geldi

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Ben de 21inde sipariş ettim hala gelmedi

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
ben kuryeye yazıyorum. arıyorum açmıyor. be kardeşim 1 tane zarf içindeki kartı bana teslim edeceksin bu kadar. bankalarınki bile daha hızlı niye hemen kullanayım da kredi kartı böyle bana para kitlesinler. bunda yoook. kurye dışında her şey mükemmel ama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,374
Üyeler
164,301
Son üye
arthurelyrion
Top Bottom