ben para yatırmayı soruyorum kanka alışverişi yapmayı biliyoruz heraldeParayı karta yatırdıysan istediğin eşyaları seç, ve ondan sonra sepete girip devam et gibi bir şey yazar oraya bas, sonra ise kart bilgilerini doldur devam et, ondan son onay kodu gelir telefona onuda girdikten sonra tamamdır.
ben para yatırmayı soruyorum kanka alışverişi yapmayı biliyoruz heralde
O zaman bir dahakine , biraz daha anlaşılır yazarsan sevinirim.hepsi burada alışverişi yapmak istiyorum nasıl yapabilirim
Karta para yatırmayı soracak ne olabilir ki? Bir karta para nasıl yatırılırsa o karta da o şekil yatırılır.ben para yatırmayı soruyorum kanka alışverişi yapmayı biliyoruz heralde
Daha düzgün yazabilirdin "papara black kartıma nasıl para yükleyebilirim" yazabilirdin onun yerine karman çorman yazmışsın.düzgün okuduysan papara ya para yatırıp hepsi buradadan alışveriş yapmayı sormuşum ?
tüm bilgileri verdim ve herkes anladı bir tek sen mi anlamadın?Daha düzgün yazabilirdin "papara black kartıma nasıl para yükleyebilirim" yazabilirdin onun yerine karman çorman yazmışsın.
atm ye gittim ne yapıcam adımları anlatır mısın (birde black karta yatırdım diyelim normal kredi kartıyla alışveriş yapıyormuş gibi oluyor dimi)ATM’ye gidip yüklesene.
Yazdıklarını oku görürsün o zaman, evet anlamadım çünkü karman çorman yazmışsın a2 türkçe ile konuşan dayılar bile daha anlaşılır.tüm bilgileri verdim ve herkes anladı bir tek sen mi anlamadın?
Öncelikle kartı uygulamadan aktifleştirdiğine emin ol. Atm’ye gideceksin. Kartı sokacaksın. Şifreni gireceksin. Para yatırmayı seçeceksin. Parayı yatay olarak üst üste koyacaksın. Makine parayı sayacak. 170 TL olarak saydıysa onaylayacaksın ve de kartına para yüklenecek. Sonra da kart iade yapacaksın, kartını ve makbuzunu alacaksın. Kredi kartı olarak kullanabiliyorsun fakat kredi kartındaki gibi borç durumu yok, içinde ne kadar para varsa o kadarını kullanabilirsin, bakiyen 0’ın altına düşmez. Sanal kart ile Black Card’ın da bakiyesi ortak çalışıyor diye biliyorum.tüm bilgileri verdim ve herkes anladı bir tek sen mi anlamadın?
Mesaj otomatik birleştirildi:
atm ye gittim ne yapıcam adımları anlatır mısın (birde black karta yatırdım diyelim normal kredi kartıyla alışveriş yapıyormuş gibi oluyor dimi)
ama ben sanal karta yatırmak istiyorum orda biraz para var çünkü