Neler Yeni

Papara kartımla nasıl alışveriş yapabilirim

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Aras Yılmaz
elimde 170 lira nakit param var bununla hepsi burada alışverişi yapmak istiyorum nasıl yapabilirim elimde black cardla nasıl yapabilirim

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
ATM Üzerinden Kartsız İşlemler Bölümünden Parayı Yatırabilirsiniz Yada Harici Bir Kart İle Parayı Ona Göndereceksiniz

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Parayı karta yatırdıysan istediğin eşyaları seç, ve ondan sonra sepete girip devam et gibi bir şey yazar oraya bas, sonra ise kart bilgilerini doldur devam et, ondan son onay kodu gelir telefona onuda girdikten sonra tamamdır.

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Aras Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Parayı karta yatırdıysan istediğin eşyaları seç, ve ondan sonra sepete girip devam et gibi bir şey yazar oraya bas, sonra ise kart bilgilerini doldur devam et, ondan son onay kodu gelir telefona onuda girdikten sonra tamamdır.
ben para yatırmayı soruyorum kanka alışverişi yapmayı biliyoruz heralde :D

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ben para yatırmayı soruyorum kanka alışverişi yapmayı biliyoruz heralde :D
Karta para yatırmayı soracak ne olabilir ki? Bir karta para nasıl yatırılırsa o karta da o şekil yatırılır.

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Aras Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
düzgün okuduysan papara ya para yatırıp hepsi buradadan alışveriş yapmayı sormuşum :D?
Daha düzgün yazabilirdin "papara black kartıma nasıl para yükleyebilirim" yazabilirdin onun yerine karman çorman yazmışsın.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
ATM’ye gidip yüklesene.

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Aras Yılmaz
Daha düzgün yazabilirdin "papara black kartıma nasıl para yükleyebilirim" yazabilirdin onun yerine karman çorman yazmışsın.
tüm bilgileri verdim ve herkes anladı bir tek sen mi anlamadın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ATM’ye gidip yüklesene.
atm ye gittim ne yapıcam adımları anlatır mısın (birde black karta yatırdım diyelim normal kredi kartıyla alışveriş yapıyormuş gibi oluyor dimi)
ama ben sanal karta yatırmak istiyorum orda biraz para var çünkü

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,817
İsim
Mert Can Ergün
sepete eklediğin ürünü ödeme kismina baş orda kart bilgilerini yaz diye çikar paparanın ön tarafta ki bulunan kart numarası ve arka tarafta bulunan numarayi yazarak ödeme yapabilirsin

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Yazdıklarını oku görürsün o zaman, evet anlamadım çünkü karman çorman yazmışsın a2 türkçe ile konuşan dayılar bile daha anlaşılır.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Mesaj otomatik birleştirildi:

atm ye gittim ne yapıcam adımları anlatır mısın (birde black karta yatırdım diyelim normal kredi kartıyla alışveriş yapıyormuş gibi oluyor dimi)
ama ben sanal karta yatırmak istiyorum orda biraz para var çünkü
Öncelikle kartı uygulamadan aktifleştirdiğine emin ol. Atm’ye gideceksin. Kartı sokacaksın. Şifreni gireceksin. Para yatırmayı seçeceksin. Parayı yatay olarak üst üste koyacaksın. Makine parayı sayacak. 170 TL olarak saydıysa onaylayacaksın ve de kartına para yüklenecek. Sonra da kart iade yapacaksın, kartını ve makbuzunu alacaksın. Kredi kartı olarak kullanabiliyorsun fakat kredi kartındaki gibi borç durumu yok, içinde ne kadar para varsa o kadarını kullanabilirsin, bakiyen 0’ın altına düşmez. Sanal kart ile Black Card’ın da bakiyesi ortak çalışıyor diye biliyorum.

Top Bottom