eski kartım yok ilk defa alıcamEski Paparalar kalktı, yeni Black Card geldi, eğer eski karta sahipseniz mobil uygulamasından yeni kartı ücretsiz bir şekilde alabilirsiniz.
dostum seni de meşgul ettim özür dilerim son bir sorum daha olucak kartı ne zaman sipariş verdiniz hani yani kaç günde gelicek ?Elden veriyorsunuz tabi para alacaklar mı bilmiyorum? Kapıda ödeme belki kuryeye para verirsiniz bugün gelirse yazarım size para verip vermediğimi.
Uygulama üzerinden kayıt olunuz, T.C Kimlik numaranız ile hesabınızı doğrulayın, ve yeni kartınızı ücretsiz bir şekile sipariş edin.eski kartım yok ilk defa alıcam
Black Card bayağı iyi, 500.000 TL yatırma limiti ve istediğin kadar para çekme vardı sanırım. Kendi sitesinden ücretsiz bir şekilde alabilirsin.o nedir dostum hiç bilmiyorum ?
4-10 gün diyorlar. Bana dün gelmesi gerekiyordu umarım bugün gelir. Estağfurullah forumda zaman geçiriyorum ne meşgul edilmesi. 24 Haziran'da sipariş ettim. Kartınız hazırlanıp kargoya verilecek dedi.eski kartım yok ilk defa alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
dostum seni de meşgul ettim özür dilerim son bir sorum daha olucak kartı ne zaman sipariş verdiniz hani yani kaç günde gelicek ?
tamam dostum teşekkürler4-10 gün diyorlar. Bana dün gelmesi gerekiyordu umarım bugün gelir. Estağfurullah forumda zaman geçiriyorum ne meşgul edilmesi. 24 Haziran'da sipariş ettim. Kartınız hazırlanıp kargoya verilecek dedi.
Dostum siparişini Papara 2-3 gün için Kurye'ye verip 3-4 gün içinde Kurye adresine getiriyor ama kaçırmaman lazım. Ben kaçırmışım.tamam dostum teşekkürler
Dostum sen yinede yanında 10tl bulundur ama o istemeden verme bazı kargocular çakal olabiliyorgördüm onu tam işte bilgilari falan yazıcaktımda şimdi para vericeksem elden mi vericem yoksa başka bir karttanmı
dostum şimdi ben black kart isteme yerindeyim adresi yazıcam bu kadar mı ?Dostum siparişini Papara 2-3 gün için Kurye'ye verip 3-4 gün içinde Kurye adresine getiriyor ama kaçırmaman lazım. Ben kaçırmışım.
Adam ilk teslimat adresi olarak benim lokasyona gelmiş saat 9.30'da ben de uyuyordum. Kaçırırsan 1 hafta daha beklersin.
tamam dostum teşekkürlerDostum sen yinede yanında 10tl bulundur ama o istemeden verme başı kargocular çakal olabiliyor
Evet adresini detaylıca yazacaksın. Aşağıda senin adresin mi kontrol et.dostum şimdi ben black kart isteme yerindeyim adresi yazıcam bu kadar mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamam dostum teşekkürler