Neler Yeni

Papara Para Yatırma Sınırı

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
yunusemre
Dostlar selam hemen konuya geceyım hesabım onaylı hesap 4k cıvarı bu ay para yatırmıstım atm ve sok olmak uzere suan maıle baktım aylık para yatırma sınırım dolmus sadece baska kredı kartından atabılıyorum galıba ama onu yapma sansım yok ılla atm yada sokdan yuklemek zorundayım bıdakı ayı bekleme gıbı bır sansım yok suanda yukleme yapmak zorundayım suankı hesabımı kapatsam aynı kımlık ıle baska karta hesap acsam lımıt 0 dan baslarım degılmı ya da en kolay nasıl halledebılırım yardım edersenız sevınırım

brutal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
berat
İlk öncelikle ilkokula tekrar başvuru yapıp türkçe dersini iyi dinlemenizi, yazma ve imla becelerilerinizi geliştirmenizi öneririm. Onaylı hesapta para yatırma sınırınız 250.000₺. 4.000₺'ye para yatırma sınırınız doldu dediyse onaylı hesap değil. Buna ek olarak, eğer onaylı hesap olduğundan eminseniz başkalarından para yatırma sınırınız dolmuştur. Bu da sizin para yatırmanızı engellemiyor. Gelen paradan %3 daha fazla kesiyor.

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
yunusemre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk öncelikle ilkokula tekrar başvuru yapıp türkçe dersini iyi dinlemenizi öneririm. Onaylı hesapta para yatırma sınırınız 250.000₺. 4.000₺'ye para yatırma sınırınız doldu dediyse onaylı hesap değil. Buna ek olarak, eğer onaylı hesap olduğundan eminseniz başkalarından para yatırma sınırınız dolmuştur. Bu da sizin para yatırmanızı engellemiyor. Gelen paradan %3 daha fazla kesiyor.
dostum sen kafa mı yapıyorsun acaba sok ve atm gıbı yerlerden yukleme sınırı max 4k gosterıyor 250k genel olarak

brutal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
berat
dostum sen kafa mı yapıyorsun acaba sok ve atm gıbı yerlerden yukleme sınırı max 4k gosterıyor 250k genel olarak
Dediğim gibi türkçe becerilerinizi geliştirmediğiniz sürece kimse sizi anlayamaz. O şekilde yüklemenin başka yolu yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Dostlar selam hemen konuya geceyım hesabım onaylı hesap 4k cıvarı bu ay para yatırmıstım atm ve sok olmak uzere suan maıle baktım aylık para yatırma sınırım dolmus sadece baska kredı kartından atabılıyorum galıba ama onu yapma sansım yok ılla atm yada sokdan yuklemek zorundayım bıdakı ayı bekleme gıbı bır sansım yok suanda yukleme yapmak zorundayım suankı hesabımı kapatsam aynı kımlık ıle baska karta hesap acsam lımıt 0 dan baslarım degılmı ya da en kolay nasıl halledebılırım yardım edersenız sevınırım
18 den küçüğüm bende bile 15k nakit sınırı var herhangi bir hesaptan aktarım yapınca 50k ya kadar herhangi bir sorun oluşmuyor. Hesabın doğrulandıysa herhangi bir sorun olmaması lazım.

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
yunusemre
18 den küçüğüm bende bile 15k nakit sınırı var herhangi bir hesaptan aktarım yapınca 50k ya kadar herhangi bir sorun oluşmuyor. Hesabın doğrulandıysa herhangi bir sorun olmaması lazım.
hesap dogrulanmıs ama nakıt yatırma sınırım 4k olarak gozukuyor dıger ıslemlerın hepsı yuksek bır musterı temsılcısıne sorsam ıyı olucak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dediğim gibi türkçe becerilerinizi geliştirmediğiniz sürece kimse sizi anlayamaz. O şekilde yüklemenin başka yolu yok.
sen kendını gelıstırmekle ugras hocam ınsanlar senı genel olarak ılgılendırmıyor dıye dusunuyorum ıyı forumlar

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Musa Topçu
Onaylı olduğuna emin misin ben geçen hafta 10k civarı attım herhangi bir sorun olmadı

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
yunusemre

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru