C Cordy 80+ Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 1 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Volkan 7 Ağustos 2021 #1 Papara sanal karta atmden para yatırabilirmiyim ? Eğer yatırabiliyorsam kesim ücreti nedir ?
Emirhandkee 80+ Titanium Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 22,711 En İyi Cevap 45 7 Ağustos 2021 #2 Cordy yazmış: Papara sanal karta atmden para yatırabilirmiyim ? Eğer yatırabiliyorsam kesim ücreti nedir ? Devamı için tıklayın... Sanmıyorum ama ATM'ye gidip denemek lazım ayrıca yapılabiliyorsa iyi bir miktarda ücret keser. Havale işlemi ile yükleme yapabilirsiniz.
Cordy yazmış: Papara sanal karta atmden para yatırabilirmiyim ? Eğer yatırabiliyorsam kesim ücreti nedir ? Devamı için tıklayın... Sanmıyorum ama ATM'ye gidip denemek lazım ayrıca yapılabiliyorsa iyi bir miktarda ücret keser. Havale işlemi ile yükleme yapabilirsiniz.
W wpa_supplicant 80+ Silver Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2,841 En İyi Cevap 22 7 Ağustos 2021 #3 Bazı ATM'ler 18 yaş üzeri kabul ediyor, Akbank ile yüklüyorum ben, herhangi bir sorun yaşamadım.