Yusufx 80+ Gold Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 7,188 Reaksiyon skoru 4,198 23 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 M-Q^GÖKTÜRK yazmış: muhtemenlen kimliğiniz inceleniyor hocam Devamı için tıklayın... 1 Ay oldu bide mail attım hesabıma girin sözleşmeli hesba geçin yazısına girin diyor oyle bi ayar yok hiç bir yerde.
M-Q^GÖKTÜRK yazmış: muhtemenlen kimliğiniz inceleniyor hocam Devamı için tıklayın... 1 Ay oldu bide mail attım hesabıma girin sözleşmeli hesba geçin yazısına girin diyor oyle bi ayar yok hiç bir yerde.
M-Q^GÖKTÜRK 80+ Platinum Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 18,010 Reaksiyon skoru 11,080 23 Ekim 2023 #15 Yusufx yazmış: 1 Ay oldu bide mail attım hesabıma girin sözleşmeli hesba geçin yazısına girin diyor oyle bi ayar yok hiç bir yerde. Devamı için tıklayın... o zaman papara müşetir hizmetlerini arayıp sorun ohocam
Yusufx yazmış: 1 Ay oldu bide mail attım hesabıma girin sözleşmeli hesba geçin yazısına girin diyor oyle bi ayar yok hiç bir yerde. Devamı için tıklayın... o zaman papara müşetir hizmetlerini arayıp sorun ohocam
Yusufx 80+ Gold Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 7,188 Reaksiyon skoru 4,198 23 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 M-Q^GÖKTÜRK yazmış: o zaman papara müşetir hizmetlerini arayıp sorun ohocam Devamı için tıklayın... Şuan açmıyorlar galiba telefonu
M-Q^GÖKTÜRK yazmış: o zaman papara müşetir hizmetlerini arayıp sorun ohocam Devamı için tıklayın... Şuan açmıyorlar galiba telefonu