Zıncıraklı yılan
80+ Bronze
sorum başlıkta arkadaşlar bundan sonra ülkemizde bu kartlar hizmet vermeyecek mi? paypal gibi
İlk defa duydum böyle bir şeysorum başlıkta arkadaşlar bundan sonra ülkemizde bu kartlar hizmet vermeyecek mi? paypal gibi
ne alaka ?sorum başlıkta arkadaşlar bundan sonra ülkemizde bu kartlar hizmet vermeyecek mi? paypal gibi
Ben bilerek sadece kripto almak yasaklanacaksorum başlıkta arkadaşlar bundan sonra ülkemizde bu kartlar hizmet vermeyecek mi? paypal gibi
Ne alakası var ya ?sorum başlıkta arkadaşlar bundan sonra ülkemizde bu kartlar hizmet vermeyecek mi? paypal gibi
ne alaka ?
İlk defa duydum böyle bir şey
Ne alaka arkadaşım? 30 Nisanda Papara niye kalksın?
Ne alakası var ya ?
Kripto Para için bu, papara veya ininal yasaklanmıyor.Papara yasaklandı mı? Merkez Bankası kripto para ile ödeme yönetmeliği! Papara ile ödeme yapma sona mı erdi?
Papara yasaklandı mı? Merkez Bankası'nın ödemelerde kripto varlıkların kullanılmamasına dair yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlandı. Kripto varlıklar, ödemelerde doğrudan veya dolaylı şekilde kullanılamaz ifadelerinin yer aldığı yönetmeliğin 30 Nisan 2021 tarihinde yürürlüğe gireceği açıklandı...www.gazetevatan.comMesaj otomatik birleştirildi:
Papara yasaklandı mı? Merkez Bankası kripto para ile ödeme yönetmeliği! Papara ile ödeme yapma sona mı erdi?
Papara yasaklandı mı? Merkez Bankası'nın ödemelerde kripto varlıkların kullanılmamasına dair yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlandı. Kripto varlıklar, ödemelerde doğrudan veya dolaylı şekilde kullanılamaz ifadelerinin yer aldığı yönetmeliğin 30 Nisan 2021 tarihinde yürürlüğe gireceği açıklandı...www.gazetevatan.com
Tıklanma kazanmak için yazılan başlıklar.Papara yasaklandı mı? Merkez Bankası kripto para ile ödeme yönetmeliği! Papara ile ödeme yapma sona mı erdi?
Papara yasaklandı mı? Merkez Bankası'nın ödemelerde kripto varlıkların kullanılmamasına dair yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlandı. Kripto varlıklar, ödemelerde doğrudan veya dolaylı şekilde kullanılamaz ifadelerinin yer aldığı yönetmeliğin 30 Nisan 2021 tarihinde yürürlüğe gireceği açıklandı...www.gazetevatan.comMesaj otomatik birleştirildi:
Papara yasaklandı mı? Merkez Bankası kripto para ile ödeme yönetmeliği! Papara ile ödeme yapma sona mı erdi?
Papara yasaklandı mı? Merkez Bankası'nın ödemelerde kripto varlıkların kullanılmamasına dair yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlandı. Kripto varlıklar, ödemelerde doğrudan veya dolaylı şekilde kullanılamaz ifadelerinin yer aldığı yönetmeliğin 30 Nisan 2021 tarihinde yürürlüğe gireceği açıklandı...www.gazetevatan.com
Kripto Para için bu, papara veya ininal yasaklanmıyor.
heee tamamdır diyorum bende papara ile ininalıda kaybettikTıklanma kazanmak için yazılan ***** başlıklar.
Kripto para alımı yasaklanıyor bu kadar.