TAMİAradığım özellikler; aylık ücret olmaması,Steam için cashback, iban ile para gönderme/alma. Banka kartı alamam. Benim bulabildiğim Papel, Sipay ve Paycell var. Başka öneriniz var mıdır bu aradğım özelliklerde?
Tami'de Garanti Bankası üyeliğim olmadığı için para transferi gibi işlemler yapılabiliyor mu? Nays'ı bu yüzden tercih etmedim.
Gerekmiyor veli onayi yoksa 2750tl her ay atma limiti var istedigin kadar biriktir ama 2750 tl yuklediyse kasimda yatirma isi bitiyor veli onayinda limit kalkiyor ibanda var veli onaysizTami'de Garanti Bankası üyeliğim olmadığı için para transferi gibi işlemler yapılabiliyor mu? Nays'ı bu yüzden tercih etmedim.
Bildiğim kadarıyla Papel'de başka bankalara para gönderme/alma yok.papel kullanabilirsin. cashback gayet güzel aktif olarak kullanıyorum.
para alınıyor göndermeyi denemedim hiç cashback için kullanıyorumBildiğim kadarıyla Papel'de başka bankalara para gönderme/alma yok.
Yani Garanti müşterisi olmadan para transferi gibi işlemleri yapabiliyormuyuz, Nays gibi değil değil mi?Gerekmiyor veli onayi yoksa 2750tl her ay atma limiti var istedigin kadar biriktir ama 2750 tl yuklediyse kasimda yatirma isi bitiyor veli onayinda limit kalkiyor ibanda var veli onaysiz
Nays gibi degil istemedi bendeYani Garanti müşterisi olmadan para transferi gibi işlemleri yapabiliyormuyuz, Nays gibi değil değil mi?
Var ama 18 yaş altına da aynı mi bilmiyorumBildiğim kadarıyla Papel'de başka bankalara para gönderme/alma yok.
Peki kampanyalar ayda bir mi değişiyor yoksa 2 ayda bir gibi mi?Nays gibi degil istemedi bende
Sipayı bilmiyorum kampanyalarida bilmiyorum ama Papel,Nays ve Tami şuan en çok tutan paparadan sonra yazık olduPeki kampanyalar ayda bir mi değişiyor yoksa 2 ayda bir gibi mi?
Şu an da Papel ve Tami arasında kaldım. Bu arada Sipay nasıldır?
Hocam Tami'nin cashbackleri 2 ay gibi bir süreç içinde yatırdığı doğru mu?Sipayı bilmiyorum kampanyalarida bilmiyorum ama Papel,Nays ve Tami şuan en çok tutan paparadan sonra yazık oldu