Arkadaslar forumda baktım da genellikle tosla vs ininal var ininalı bir secenek olarak gormedigimden size soruyorum tosla mı alınır papara mı ? Neden ? Artıları eksileri nelerdir ? Beni ve bu konuyu merak edenleri aydınlatın lütfen
Papara alınır bence. Cashback anlaşması var birçok yer ile.Arkadaslar forumda baktım da genellikle tosla vs ininal var ininalı bir secenek olarak gormedigimden size soruyorum tosla mı alınır papara mı ? Neden ? Artıları eksileri nelerdir ? Beni ve bu konuyu merak edenleri aydınlatın lütfen
Tosla da da tosback var diye biliyorum çok mu fark var aralarında ?Papara alınır bence. Cashback anlaşması var birçok yer ile.
Papara da aylık 500 tl ücretsiz yükleme hakkın oluyo tosla da ise aylık 1250 lira bence tosla al.Tosla da da tosback var diye biliyorum çok mu fark var aralarında ?
İkisini de kullanıyorum tosla günlük hayat için daha iyi şokta teknosada falan tosback veriyorArkadaslar forumda baktım da genellikle tosla vs ininal var ininalı bir secenek olarak gormedigimden size soruyorum tosla mı alınır papara mı ? Neden ? Artıları eksileri nelerdir ? Beni ve bu konuyu merak edenleri aydınlatın lütfen
Daha fazla yer ile anlaşması var Papara'nınTosla da da tosback var diye biliyorum çok mu fark var aralarında ?
İkiside kaliteli ve denk kartlar,ben Papara kullanıcısıyım ve Cashback,Hızlı Para Transferleri,Ücretsiz Kart Alabilme,ve Kesim ücretleri olmaması (500 TL ye kadar) Güzel detaylar ve daha fazla özellikler ekliyeceklerini tahmin ediyorum,Papara Alabilirsin Tek Olumsuz yanını görmedim.Arkadaslar forumda baktım da genellikle tosla vs ininal var ininalı bir secenek olarak gormedigimden size soruyorum tosla mı alınır papara mı ? Neden ? Artıları eksileri nelerdir ? Beni ve bu konuyu merak edenleri aydınlatın lütfen