Atyxah 80+ Silver Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 4,475 19 Temmuz 2021 #1 İninal malum zaten noobody: Inınal: -2 Papara için kimlikte fotoğraf lazım bende o yok kabul etmiyor Paycell pek içimi ısıtmadı bir nedeni yok Tosla almayı düşünüyorum Tosla kart ın özellikleri nelerdir Son düzenleme: 19 Temmuz 2021
İninal malum zaten noobody: Inınal: -2 Papara için kimlikte fotoğraf lazım bende o yok kabul etmiyor Paycell pek içimi ısıtmadı bir nedeni yok Tosla almayı düşünüyorum Tosla kart ın özellikleri nelerdir
En İyi Cevap yureksyz 19 Temmuz 2021 Atyxah yazmış: Tosla hakkındaki sorularım : 1-temassızı var mı ? 2-atmden aylık ne kadar atabilirim ve ne kadar komisyon alır ve ne kadar çekebilirim 3-halkbankın ortak her kart için geçerli ATM'den komisyon alır mı 4-kartı her yerde kullanabiliyor muyuz 5-şu arkadaşını getir 5tl kazan şeyini kartı aldıktan sonra yaparsam 10-15 TL felan alıp kart üzerinden harcayabilir miyim 6-başka soru bulamadım 7-numaralandırarak cevaplarsanız iyi olur Teşekkürler Devamı için tıklayın... 1-Anonim kartta yani isim yazmayan kartta bile var temassız. 2-Atm'den max 1250 tl yatırabilirsin hiçbir şekilde para kesmez 3-Halkbank dahil hiçbir atmden komisyon kesmez. 4-Her yerde kullanabilirsin 5-Evet yapabilirsin. 6-Tamam 7-Tuna da tamam. rica ederim Mesaj otomatik birleştirildi: 19 Temmuz 2021 Eğer...
Atyxah yazmış: Tosla hakkındaki sorularım : 1-temassızı var mı ? 2-atmden aylık ne kadar atabilirim ve ne kadar komisyon alır ve ne kadar çekebilirim 3-halkbankın ortak her kart için geçerli ATM'den komisyon alır mı 4-kartı her yerde kullanabiliyor muyuz 5-şu arkadaşını getir 5tl kazan şeyini kartı aldıktan sonra yaparsam 10-15 TL felan alıp kart üzerinden harcayabilir miyim 6-başka soru bulamadım 7-numaralandırarak cevaplarsanız iyi olur Teşekkürler Devamı için tıklayın... 1-Anonim kartta yani isim yazmayan kartta bile var temassız. 2-Atm'den max 1250 tl yatırabilirsin hiçbir şekilde para kesmez 3-Halkbank dahil hiçbir atmden komisyon kesmez. 4-Her yerde kullanabilirsin 5-Evet yapabilirsin. 6-Tamam 7-Tuna da tamam. rica ederim Mesaj otomatik birleştirildi: 19 Temmuz 2021 Eğer...
Atyxah 80+ Silver Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 4,475 19 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #27 mertt58 yazmış: en iyi cevap yap dediğin için Devamı için tıklayın... alper rende yazmış: dediğin için bu da. Devamı için tıklayın... Kawga Upvote 0 Downvote
mertt58 yazmış: en iyi cevap yap dediğin için Devamı için tıklayın... alper rende yazmış: dediğin için bu da. Devamı için tıklayın... Kawga