Papara yerine alternatif önerisi?

Yphen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
563
Arkadaşlar gündeme bomba gibi oturdu konu kurunun yanında yaşta yandı ben açıkçası paparayı bankalarla icralık olduğum için kullanıyordum şimdi nereyi kullanacağımı bilmiyorum bildiğiniz yerler var mı? Fiziksel kartı olursa çok daha iyi olur önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Elde olanlar: FUPS - PEP - PAROLAPARA - PARAM - PAPEL - PAYCELL

parolapara kullan geç.

Payfix
ininal
papara gümledi ve yavaş yavaş diğerleri de gümlücek gibi.

Arkadaşlar gündeme bomba gibi oturdu konu kurunun yanında yaşta yandı ben açıkçası paparayı bankalarla icralık olduğum için kullanıyordum şimdi nereyi kullanacağımı bilmiyorum bildiğiniz yerler var mı? Fiziksel kartı olursa çok daha iyi olur önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Elde olanlar: FUPS - PEP - PAROLAPARA - PARAM - PAPEL - PAYCELL
Dostum Papara eğer bir daha kullanılamaz ise sen diğerlerine geçmeyi unut onlar Papara'dan kat be kat daha kötü , Papara şu an en köklüleri eğer sırf bazı insanlardan dolayı şirkete bir şey olursa ve çalışamaz ise diğerleri ayakta bile kalamaz.
O yüzden bekleyip görmek lazım.

parolapara kullan geç.

Payfix
ininal
papara gümledi ve yavaş yavaş diğerleri de gümlücek gibi.
Parolapara daha mı iyi PeP için de iyi diyorlar ama önemli olan banka icralarına takılmaması lazım.
Dostum Papara eğer bir daha kullanılamaz ise sen diğerlerine geçmeyi unut onlar Papara'dan kat be kat daha kötü , Papara şu an en köklüleri eğer sırf bazı insanlardan dolayı şirkete bir şey olursa ve çalışamaz ise diğerleri ayakta bile kalamaz.
O yüzden bekleyip görmek lazım.
Öyle de hocam ben banka kullanamıyorum ki kaç defa icraya para kaptırdım banka hesabına para koyarak böyle devam edemem ki.

Parolapara daha mı iyi PeP için de iyi diyorlar ama önemli olan banka icralarına takılmaması lazım.

Öyle de hocam ben banka kullanamıyorum ki kaç defa icraya para kaptırdım banka hesabına para koyarak böyle devam edemem ki.
pep önermem. 1 ay kullanmazsan içeride paran varsa ininal gibi bir tutar kesinti yapıyor

Ben de Ziraat hesabım var ama nerdeyse hiç kullanmıyorum ona bir şey demiyorum fakat şu anda Papara amiral gemileriydi hem kök bakımından hem kullanıcı ve güç bakımından , eğer Paparaya sırf bir grup insandan dolayı bitirme olayı gelirse diğerlerine daha kolay gelir onlara hiç güven olmaz.

Ben de Ziraat hesabım var ama nerdeyse hiç kullanmıyorum ona bir şey demiyorum fakat şu anda Papara amiral gemileriydi hem kök bakımından hem kullanıcı ve güç bakımından , eğer Paparaya sırf bir grup insandan dolayı bitirme olayı gelirse diğerlerine daha kolay gelir onlara hiç güven olmaz.
papara fanboyu da gördük desene :D

papara fanboyu da gördük desene :D
Furkan hasta mısın kardeşim ? sıkıntın mı var her yoruma gülücük atıyorsun şimdi fanboy diyorsun, babamın şirketi zaten değil mi o yüzden başına bir şey gelsin istemiyorum.
ya sabır ya forum forum değil çocuk parkı resmen millet neyle uğraşıyor bu velet neye gülmeye çalışıyor.

pep önermem. 1 ay kullanmazsan içeride paran varsa ininal gibi bir tutar kesinti yapıyor
Fatura ödüyorum hocam dijital aboneliklerim var alışveriş yapıyorum kolay kolay içeride para kalmıyor zaten günümüz şartlarında lakin banka icrasına takılıyor mu acaba takılırsa yine içeride ki param giderse hiç hoş olmaz.

Furkan hasta mısın kardeşim ? sıkıntın mı var her yoruma gülücük atıyorsun şimdi fanboy diyorsun, babamın şirketi zaten değil mi o yüzden başına bir şey gelsin istemiyorum.
ya sabır ya forum forum değil çocuk parkı resmen millet neyle uğraşıyor bu velet neye gülmeye çalışıyor.
kardeşim paparayı öve öve bitiremedin. Papara o kadar iyi bir uygulama değil. 1 ay içinde 5 farklı kişiden ödeme gelince 6.sından para kesiyor. Olumsuuz yönlerini saysam bitiremem. Papara metal kart sahibi olarak bunları söylüyorum.

Ayrıca ön ödemeli konusunda 2 yıl önceye gitsen papara top 1 deydi ama son 2 yılda daha iyi alternatifleri çıktı.

Kullanmaya devem etcem şuanlık sorun yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alternatif yok
Nays var ama işbanka bağlı

Kullanmaya devem etcem şuanlık sorun yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alternatif yok
Nays var ama işbanka bağlı
Kimse bu saatten sonra papara kullanmaz hocam zaten uygulamasına erişilemiyor birikim yapanların parası da içeride kaldı alternatif bulup kullanmak şart gibi bir şey oldu.

Geri