Akbank ATM'lerinden çekebilen olmuştu. Denemekte fayda var.uyanır uyanmaz haberleri gördüm içinde 900tl gibi bir para var banka kartıma cekmeye calıstım izin vermedi nasıl cekicem bu parayı içerde kalmasından korkuyorum.
Şuan her şey blokeli nakit çekebirsin kumar soruşturması açılmışuyanır uyanmaz haberleri gördüm içinde 900tl gibi bir para var banka kartıma cekmeye calıstım izin vermedi nasıl cekicem bu parayı içerde kalmasından korkuyorum.
TAM, akbank ya da kuveyttürk atm sinden çekmeyi dene bende dahil birkaç kişi böyle yaptıuyanır uyanmaz haberleri gördüm içinde 900tl gibi bir para var banka kartıma cekmeye calıstım izin vermedi nasıl cekicem bu parayı içerde kalmasından korkuyorum.
sagolun hocam.Akbank ATM'lerinden çekebilen olmuştu. Denemekte fayda var.
Bilmiyorum hocam sadece parayı çeken 2-3 kişi vardı hepsi akbank atm'sinden çekmişti. Deneyin. Belki komple ona da kısıtlama gelmiştir.sagolun hocam.
arkadaslar neye gulcuuk atıyor onuda cok anlamadım ama. baska atmlerden oluyo mudur acaba yakınımda akbank atmsi yok
Bilmiyorum hocam sadece parayı çeken 2-3 kişi vardı hepsi akbank atm'sinden çekmişti. Deneyin. Belki komple ona da kısıtlama gelmiştir.
TAM, akbank ya da kuveyttürk atm sinden çekmeyi dene bende dahil birkaç kişi böyle yaptısagolun hocam.
arkadaslar neye gulcuuk atıyor onuda cok anlamadım ama. baska atmlerden oluyo mudur acaba yakınımda akbank atmsi yok
normalde oluyordu 5 10 tl komisyon alıyordu, şuan ne olur bilmiyorum denemek lazım.sagolun hocam.
Tam yazan atm'lerde de oluyormuşsagolun hocam.