PAPARADA Kİ PARAYI NASI CEKİCEM SİMDİ

uyanır uyanmaz haberleri gördüm içinde 900tl gibi bir para var banka kartıma cekmeye calıstım izin vermedi nasıl cekicem bu parayı içerde kalmasından korkuyorum.
Akbank ATM'lerinden çekebilen olmuştu. Denemekte fayda var.

uyanır uyanmaz haberleri gördüm içinde 900tl gibi bir para var banka kartıma cekmeye calıstım izin vermedi nasıl cekicem bu parayı içerde kalmasından korkuyorum.
Şuan her şey blokeli nakit çekebirsin kumar soruşturması açılmış

TAM, akbank ya da kuveyttürk atm sinden çekmeyi dene bende dahil birkaç kişi böyle yaptı

sagolun hocam.
arkadaslar neye gulcuuk atıyor onuda cok anlamadım ama. baska atmlerden oluyo mudur acaba yakınımda akbank atmsi yok
Bilmiyorum hocam sadece parayı çeken 2-3 kişi vardı hepsi akbank atm'sinden çekmişti. Deneyin. Belki komple ona da kısıtlama gelmiştir.

• Beğen
Reaksiyonlar: XxXs
Bilmiyorum hocam sadece parayı çeken 2-3 kişi vardı hepsi akbank atm'sinden çekmişti. Deneyin. Belki komple ona da kısıtlama gelmiştir.
sagolun hocam.
arkadaslar neye gulcuuk atıyor onuda cok anlamadım ama. baska atmlerden oluyo mudur acaba yakınımda akbank atmsi yok
TAM, akbank ya da kuveyttürk atm sinden çekmeyi dene bende dahil birkaç kişi böyle yaptı

5 dk önce akbank ve kuveytt Atmden çektim sorun yaşamadım.

DURUM BİLGİLENDİRME!
vakifbanktan cektim hic bı sorun yaşamadım 10tl komisyon aldı sadece çıkıp çekebilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,927
Üyeler
174,942
Son üye
tanırlarbrom
Geri