melidoas6 80+ Silver Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 2,443 2 Haziran 2023 #14 SANSASY10EL yazmış: Hacı ben aramak istemiyorum artık yeter bıktım ya Devamı için tıklayın... Black kartında var böyle bir uyarı mantıklı değil ara söyle daha sonra hiç aramazsın zaten.
SANSASY10EL yazmış: Hacı ben aramak istemiyorum artık yeter bıktım ya Devamı için tıklayın... Black kartında var böyle bir uyarı mantıklı değil ara söyle daha sonra hiç aramazsın zaten.
Z Zeki Altay 80+ Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 114 Dahası Reaksiyon skoru 22 İsim Zeki Altay 2 Haziran 2023 #15 Baba sen ne saçmalıyorsun ya adamlar öneride bulunuyor kabul etmiyorsun troll konu heralde kapatın.
SANSASY10EL 80+ Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 372 2 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Zeki Altay yazmış: Baba sen ne saçmalıyorsun ya adamlar öneride bulunuyor kabul etmiyorsun troll konu heralde kapatın. Devamı için tıklayın... Zaten uğraştırıyorlar bir ton bı de sen çıkma Son düzenleme: 2 Haziran 2023
Zeki Altay yazmış: Baba sen ne saçmalıyorsun ya adamlar öneride bulunuyor kabul etmiyorsun troll konu heralde kapatın. Devamı için tıklayın... Zaten uğraştırıyorlar bir ton bı de sen çıkma