İlk başta 60 çektim sonra 40kankam şimdi şöyle fazla panik yapmana gerek yok papara şöyle işliyor hesabına gelen parayı giden parayı yetkililer görüyor sen şimdi mesela kartına abzürt bi şeklilde 4 5 gün üst üste 10 bin çekersen atarsan bakarlar ve sürekli başka şahıs olacağı için bunlar anlayabilirler ama 100 200 falan oynadıysan sıkıntı olmaz
key dropta alışveriş yapmışsın kanka başlığa kumar yazmışsın key drop kumar değil kiİlk başta 60 çektim sonra 40
Ya zaten birdaha bulaşmam bu işlere o para da gitti zaten en azından oyun alırdım o paraya.Bizim ülkede iyi bir şeye özenmek yerine pis işlere özenmek neden daha cezbedici geliyor acaba. Bedava para kim kime vermiş ki sana versin, neyse tecrube işte bir daha bulaşmazsın. Papara'dan da ceza felan yemezsin olay ceza ya da yaptırımdan korkmak değil yaptığının yanlış olduğunun bilincinde olmak asıl önemli konu bu.
ne kadar zarar ettinİlk başta 60 çektim sonra 40
Paparaya para gönderilmiyor nasıl ödeme alabiliyor?Arkadaşım papara üzerinden illegal bir siteden oynuyor, 3 yıldır çok temiz ödemelerini alıyor 0 dert tasa. Neden geçmiş olsun dediğinizi anlayamadım..
Emin olamadım bana kumar gibi geldi o yüzden öyle başlık.key dropta alışveriş yapmışsın kanka başlığa kumar yazmışsın key drop kumar değil ki
Bilmiyorum ödeme yaparken zen diye bir siteye yönlendirdi ordan ödemeyi aldı.Paparaya para gönderilmiyor nasıl ödeme alabiliyor?
Paranın hepsi gitti işte :dne kadar zarar ettin
Olmayacaktıysa da buraya belirttiğin için bile olabilir.Bunun bir cezası var mı ?
ona olmaz zaten kart açtırıp eline 100 200 tutuşturduğu millete olur oda parasını aklar misler gibi ona kaçan olmaz yaniArkadaşım papara üzerinden illegal bir siteden oynuyor, 3 yıldır çok temiz ödemelerini alıyor 0 dert tasa. Neden geçmiş olsun dediğinizi anlayamadım..
Yok artık ya burda da degillerdir.Olmayacaktıysa da buraya belirttiğin için bile olabilir.
binde bir katlayan çıkıyor burda konu açan bi arkadaş vardı 25 tlyi 375 TL'ye katladı ama oda dediğim gibi binde bir (Diğer yazdıklarınıza katılıyorum bunun bilincinde olmadan yapmakta saçma)Bedava para kim kime vermiş ki sana versin, neyse tecrube işte bir daha bulaşmazsın.
Papara'dan iban'a alıyor bir çok kaçak site, sonrasında ise paparadan paparaya gönderiyor parayı.Paparaya para gönderilmiyor nasıl ödeme alabiliyor?
anlayamadım kendi hesabı üzerinden işlem yapıyor zaten çocuk (?)ona olmaz zaten kart açtırıp eline 100 200 tutuşturduğu millete olur oda parasını aklar misler gibi ona kaçan olmaz yani