Neler Yeni

Paparadan kumar oynadım sıkıntı yaratır mı ? (18 yaşından küçügüm)

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
keydrop, hiçbişi olmaz kardeşim

kankam şimdi şöyle fazla panik yapmana gerek yok papara şöyle işliyor hesabına gelen parayı giden parayı yetkililer görüyor sen şimdi mesela kartına abzürt bi şeklilde 4 5 gün üst üste 10 bin çekersen atarsan bakarlar ve sürekli başka şahıs olacağı için bunlar anlayabilirler ama 100 200 falan oynadıysan sıkıntı olmaz
İlk başta 60 çektim sonra 40 :D

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,199
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Bizim ülkede iyi bir şeye özenmek yerine pis işlere özenmek neden daha cezbedici geliyor acaba. Bedava para kim kime vermiş ki sana versin, neyse tecrube işte bir daha bulaşmazsın. Papara'dan da ceza felan yemezsin olay ceza ya da yaptırımdan korkmak değil yaptığının yanlış olduğunun bilincinde olmak asıl önemli konu bu.

Bizim ülkede iyi bir şeye özenmek yerine pis işlere özenmek neden daha cezbedici geliyor acaba. Bedava para kim kime vermiş ki sana versin, neyse tecrube işte bir daha bulaşmazsın. Papara'dan da ceza felan yemezsin olay ceza ya da yaptırımdan korkmak değil yaptığının yanlış olduğunun bilincinde olmak asıl önemli konu bu.
Ya zaten birdaha bulaşmam bu işlere o para da gitti zaten en azından oyun alırdım o paraya.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Arkadaşım papara üzerinden illegal bir siteden oynuyor, 3 yıldır çok temiz ödemelerini alıyor 0 dert tasa. Neden geçmiş olsun dediğinizi anlayamadım..
Paparaya para gönderilmiyor nasıl ödeme alabiliyor?

key dropta alışveriş yapmışsın kanka başlığa kumar yazmışsın key drop kumar değil ki
Emin olamadım bana kumar gibi geldi o yüzden öyle başlık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilmiyorum ödeme yaparken zen diye bir siteye yönlendirdi ordan ödemeyi aldı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne kadar zarar ettin
Paranın hepsi gitti işte :d

Can...

80+ Platinum
Arkadaşım papara üzerinden illegal bir siteden oynuyor, 3 yıldır çok temiz ödemelerini alıyor 0 dert tasa. Neden geçmiş olsun dediğinizi anlayamadım..
ona olmaz zaten kart açtırıp eline 100 200 tutuşturduğu millete olur oda parasını aklar misler gibi ona kaçan olmaz yani

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,443
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bedava para kim kime vermiş ki sana versin, neyse tecrube işte bir daha bulaşmazsın.
binde bir katlayan çıkıyor burda konu açan bi arkadaş vardı 25 tlyi 375 TL'ye katladı ama oda dediğim gibi binde bir (Diğer yazdıklarınıza katılıyorum bunun bilincinde olmadan yapmakta saçma)

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
Papara'dan iban'a alıyor bir çok kaçak site, sonrasında ise paparadan paparaya gönderiyor parayı.
ona olmaz zaten kart açtırıp eline 100 200 tutuşturduğu millete olur oda parasını aklar misler gibi ona kaçan olmaz yani
anlayamadım kendi hesabı üzerinden işlem yapıyor zaten çocuk (?)

Top Bottom