_ByYuSuF06_TR
80+
- Reaksiyon skoru
- 85
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Veririm vermesine Zula oynayan yok tanıdıklarımdan7tl likmiş sokaktan geçen bir çocuğa verde sevinsin
Veririm vermesine Zula oynayan yok tanıdıklarımdan7tl likmiş sokaktan geçen bir çocuğa verde sevinsin
Çekiliş yap burada. İlla oynayan vardır.Veririm vermesine Zula oynayan yok tanıdıklarımdan
1 arkadaşla konuştum yarın cevap beklicem alan olmazsa çekiliş yaparımÇekiliş yap burada. İlla oynayan vardır.
Nasıl bu kadar sakar ve dikkatsiz olabiliyorsunuz ki?
7tl likmiş sokaktan geçen bir çocuğa verde sevinsin
Satışa konu ürün, bir oyun içi üründür. Bu ürün sadece Zula oyununda kullanılabilir. Ürün, TÜKETİCİ’ye elektronik ortamda ve anında teslim edilir. Teslimden sonra iadeye konu edilemez.Kodu papara E pin ile iletişime geçip edebilirsiniz dedi Fakat uğraşmadım 4 tl ye sattımPini etkinleştirip etkinleştirmediğinden emin olamayacakları için iade almayacaklardır diye düşünüyorum.
geçmiş olsun hocam.Online oyunlarda para iadesi bulunmuyor diye biliyorum, yaklaşık 3 ay önce dolandırıcı vakası yaşadım herhangi bir şey yapılmadı.
TP forum veya gamesatış gibi yerlerde 1-2 lira ucuza koyup satmanızı öneririm.Bugün Papara üzerinden uc alacaktım, yanlışlıkla Zula'ya tıklayıp onay verdim ve şu an elimde epin var fakat oyunu oynamıyorum. Papara'ya mail attım acaba iade alırlar mı?
4 liraya sattımTP forum veya gamesatış gibi yerlerde 1-2 lira ucuza koyup satmanızı öneririm.
Ya da çekiliş yap.