- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 23,386
arkadaşlar bu site üzerinden şimdi paparaya kayıt oluyorum bu paparanın kendi sitesimi bide bir eve 2 tane papara kart getirirlermi https://www.papara.com/
bir eve 2 tane papara kart getirirlermi
ben 13 yaşından küçük olduğum için annem adına sipariş vercem çünkü annem sadece 3:40 ile 18 arası işe gidiyor saat kaçta geliyor kargolarSite doğru.
Arkadaşımla birlikte aldık biz paparayı iki kartı da benim adresi yazdık ama kişinin kendisi olmadan malesef kartı vermiyorlar kendisi imza atması gerekiyor.
Sanırım bana 2-4 arası gibi bi saatte geldi tam hatırlamıyorumben 13 yaşından küçük olduğum için annem adına sipariş vercem çünkü annem sadece 3:40 ile 18 arası işe gidiyor saat kaçta geliyor kargolar
Değişirben 13 yaşından küçük olduğum için annem adına sipariş vercem çünkü annem sadece 3:40 ile 18 arası işe gidiyor saat kaçta geliyor kargolar
peki paparayı arayıp kargoyu hafta sonu getirmesini isteyebilirmiyinSanırım bana 2-4 arası gibi bi saatte geldi tam hatırlamıyorum
Kargonun geldiği gün ben evde yoktum ve kurye arkadaşımı aramış ( aynı adres olduğu için onu aramış ) ve arkadaşım evde olmadığımızı söyleyip sonraki bir dağıtım gününde gelmesini rica etmiş ve kurye sonraki dağıtım gününden önce arkadaşımı arayıp haber vermişti. Ama hafta sonu getirirler mi o konuda bir fikrim yok biz hafta içi bir günde almıştıkpeki paparayı arayıp kargoyu hafta sonu getirmesini isteyebilirmiyin
peki arayıp saat 15:00 dan önce getirmelerini söylersem getirirlermiKargonun geldiği gün ben evde yoktum ve kurye arkadaşımı aramış ( aynı adres olduğu için onu aramış ) ve arkadaşım evde olmadığımızı söyleyip sonraki bir dağıtım gününde gelmesini rica etmiş ve kurye sonraki dağıtım gününden önce arkadaşımı arayıp haber vermişti. Ama hafta sonu getirirler mi o konuda bir fikrim yok biz hafta içi bir günde almıştık
Arayıp söylersen ve kurye de bu duruma uygunsa öyle bir şey yapabilir bize denk gelen kurye çok cana yakın ve anlayışlı birisiydi. kart geri gitti ve bir hafta sonra rica ettik biz müsaitiz ne zaman getirebilirsiniz diye adam da dağıtıma çıktığında getirmişti. Yani eğer kurye onu yapabilecek durumdaysa kabul edebilir söylediğini.peki arayıp saat 15:00 dan önce getirmelerini söylersem getirirlermi
tamam vakit ayırdığın için teşekkürlerArayıp söylersen ve kurye de bu duruma uygunsa öyle bir şey yapabilir bize denk gelen kurye çok cana yakın ve anlayışlı birisiydi. kart geri gitti ve bir hafta sonra rica ettik biz müsaitiz ne zaman getirebilirsiniz diye adam da dağıtıma çıktığında getirmişti. Yani eğer kurye onu yapabilecek durumdaysa kabul edebilir söylediğini.
Rica ederim varsa aklına takılan bişey cevaplayabilirimtamam vakit ayırdığın için teşekkürler