Neler Yeni

PAPARAYLA 950 TL CASHBACKLİ AİRPODS ALINIR MI

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
ismail sağlam
TROY AİRPODS PRO 2 FİYATINI 9499A DÜŞÜRDÜ paparayla alınca 8550 ye geliyor alınır mı?

ankebutrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ümit Qua
Steam
Quandros
Discord
quandros / Ümit#1111
Aynı kulaklığı kullanıyorum emin ol o paraya değecek bir kulaklık değil başka markalara yönelsen daha iyi olur en azından paranın karşılığı olacak ses kalitesine sahip bir kulaklığın olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
ismail sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı kulaklığı kullanıyorum emin ol o paraya değecek bir kulaklık değil başka markalara yönelsen daha iyi olur en azından paranın karşılığı olacak ses kalitesine sahip bir kulaklığın olur.
14 pro Max ile uyumlu en iyi kulaklığı arıyorum ve airpods pro 2 diye düşünüyorum

ankebutrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ümit Qua
Steam
Quandros
Discord
quandros / Ümit#1111
14 pro Max ile uyumlu en iyi kulaklığı arıyorum ve airpods pro 2 diye düşünüyorum
Bende de 14 pro max var. Kardeşimde anker vardı sorunsuz kullandım(müzik, film, telefon görüşmesi). Airpods harici kulaklıklar uyumsuz demeyelim de senin alma amacın önemli. Mesela müzik, film vs için ise airpods almana gerek yok bence ama yok ben sirinin sorularına kafa hareketlerimle cevap vereceğim diyorsan airpods alabilirsin tabii ki ama eq ayarı yapamamak büyük eksiklik biraz tercih meselesi. Şuanki aklım olsa airpods asla almazdım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
ismail sağlam
Bende de 14 pro max var. Kardeşimde anker vardı sorunsuz kullandım(müzik, film, telefon görüşmesi). Airpods harici kulaklıklar uyumsuz demeyelim de senin alma amacın önemli. Mesela müzik, film vs için ise airpods almana gerek yok bence ama yok ben sirinin sorularına kafa hareketlerimle cevap vereceğim diyorsan airpods alabilirsin tabii ki ama eq ayarı yapamamak büyük eksiklik biraz tercih meselesi. Şuanki aklım olsa airpods asla almazdım.
İşim gereği telefondan gelen aramaları elimle yanıtlamak çoğu zaman mümkün olmayabiliyor günlük ortalama 40-50 telefon alıyorum kulaklık kulağımdaykende dışarıyı duymam gerekiyor burada da şeffaf mod güzel geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

hepsiburada da satılıyor hepsiburada satıcılı daha ucuz
7999 a almadım 92xx yaptılar...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,376
Üyeler
161,847
Son üye
neronidas