? direk play store veya app store dan nays diye aratarak uygulamayı indiirp kayıt olabilirsiniz. ( Daha önce iş bankası hesabınız bulunmaması gerekiyor)link var mı hocam
ne yani direkt 500 tl mi veriyor? direk play store veya app store dan nays diye aratarak uygulamayı indiirp kayıt olabilirsiniz. ( Daha önce iş bankası hesabınız bulunmaması gerekiyor)
Yok O Eskiden di 1-2 kasım arasındaydı arkadaş galiba onu bilmiyor yada Tekrar gelmiş bilmiyorum ama önce kontrol et boşa kayıt olmane yani direkt 500 tl mi veriyor
O kampanyanın sadece 1 ile 2 Kasım Arasında olduğunu biliyorsun değilme knk Şuan Hayla olduğuna emin misin??? direk play store veya app store dan nays diye aratarak uygulamayı indiirp kayıt olabilirsiniz. ( Daha önce iş bankası hesabınız bulunmaması gerekiyor)
Bu kampanya sadece salı mı oluyor çarşamba da olur mu?Yok O Eskiden di 1-2 kasım arasındaydı arkadaş galiba onu bilmiyor yada Tekrar gelmiş bilmiyorum ama önce kontrol et boşa kayıt olma
Mesaj otomatik birleştirildi:
O kampanyanın sadece 1 ile 2 Kasım Arasında olduğunu biliyorsun değilme knk Şuan Hayla olduğuna emin misin??
Yeniden geldiyse bilmiyorum
Eğer papel'den bahsediyorsan sadece salı günleri diye biliyorum 100TK yaptıktan sonra her gün diye değiştirmis olabilirler emin değilim ama eğer Naystan bahsediyoran kasımdaydı o coktan bittiReferans kodu isteyen yazabilir.
Ek olarak bu kampanya sadece salı günü mü oluyor, çarşamba da olur mu?
Bu kampanya sadece salı mı oluyor çarşamba da olur mu?
GELMİŞ OLMASA BELİRTMEM DEĞİL Mİ ?Yok O Eskiden di 1-2 kasım arasındaydı arkadaş galiba onu bilmiyor yada Tekrar gelmiş bilmiyorum ama önce kontrol et boşa kayıt olma
O kampanyanın sadece 1 ile 2 Kasım Arasında olduğunu biliyorsun değilme knk Şuan Hayla olduğuna emin misin??
Yeniden geldiyse bilmiyorum
Evet az önce aldım bendene yani direkt 500 tl mi veriyor