bosbelesbiri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,666
oha çok mantıklı72 saat sonra ürünü kaldırınca gelemeyen pişmanlık hissi olucak. Alamazsak farkı ödemezler çok basit ürünü kaldır ve toz ol.
oha çok mantıklı72 saat sonra ürünü kaldırınca gelemeyen pişmanlık hissi olucak. Alamazsak farkı ödemezler çok basit ürünü kaldır ve toz ol.
Bahane de belli ürün stoğu bitti stoklar gelene kadar yardımcı olamayız (stoklar hiç gelmez belki de)oha çok mantıklı
Aynen öyle72 saat sonra ürünü kaldırınca gelemeyen pişmanlık hissi olucak. Alamazsak farkı ödemezler çok basit ürünü kaldır ve toz ol.
Sonrasında diyin arkadaşım destek den para iadesi garantisi aldı. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?Müşteri temsilcisi bana bir şey demedi maalesef sadece katalog hatası var dedi.
(Şayet alamaz iseniz fiyat farkı garantisini almak için temcilci ile görüşüp mail ile garantileyin işinizi ben az önce öyle yaptım)
Zaten sipariş veremedik ki asın numarası gelsin sadece sepete ekledikAlıntıyı görüntüle
bende hallettim indirimsiz fiyattan alsam bile sonradan arakadi farkı ödeyecekler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar Dikkat Edin!
Alıntıyı görüntüle
Burdada yazdığı gibi aynı ASIN numarası ve renk olması gerekmekte bunlara dikkat ederek alın yoksa tongaya gelirsiniz aman dikkat.
işte sıkıntı knk değiştirecekler ASINZaten sipariş veremedik ki asın numarası gelsin sadece sepete ekledik