Hayır. pc için para biriktiriyorumOyun oynuyormusun? Veya oyunlara para veriyormusun?
Pc olsa :/ Pc parası biriktiriyorumCS de skin düşürüp sat?
Çok özel değil ise ailenden alıyorsan kaç para alıyorsun aylık söylermisin sana göre program hazırlayayım.Hayır. pc için para biriktiriyorum
Ben hiç harcamıyorumpara biriktirmek tutumsuz birisi isen zordur benim ailemin durumu iyi olmasına rağmen hep tutumluluğu öğrettiler şu anda para harcarken içim gidiyor her şeyden önce tutumlu olman gerek
Bsştsn söykeyim durumumuz kötü değil iyide değil ben yaklaşık 1.5 yılda 2k biriktirdim harcama paranı birazda babanın dediği görebleri yap zaten para üstü fln veriyor ben öyle öyle biriktirdimEv dışında bir şekilde olmaz. Sadece evden bir şeyler yapabilirim.
A-1 Tr için özür dilerim .dBsştsn söykeyim durumumuz kötü değil iyide değil ben yaklaşık 1.5 yılda 2k biriktirdim harcama paranı birazda babanın dediği görebleri yap zaten para üstü fln veriyor ben öyle öyle biriktirdim
Bende senin gibiyim kasa hariç aklına gelebilecek tüm masa üstü ekipmanlarını alabilmek için 2k ya ihtiyacım var ve bunun 1.5k sını biriktirdim. Kasayı da anama aldırır isem tamamdır. Hayatta çok tutumlu bir insanımdır. inanır mısın bilmem ama 7 aydır şöyle tek başıma bir pizza söyleyip yiyemedim kendi param ile. Her zaman eğer pizza söyler 40 lira harcar isem birgün o ekipmanları alırken 5 liraya bile ihtiyacım yada eksiğim olabilir. Diyebilirsin ki lan 5 lira çok büyük bir para mı harcayayım? amaç o değil aga amacımız eğer ister isek herşeye para biriktirebiliriz...Hayır. pc için para biriktiriyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pc olsa :/ Pc parası biriktiriyorum
Amaç varda işte para zor birikiyor. Zaten piyasada kötü. Gittikçe her şey pahalılaşıyor.Bende senin gibiyim kasa hariç aklına gelebilecek tüm masa üstü ekipmanlarını alabilmek için 2k ya ihtiyacım var ve bunun 1.5k sını biriktirdim. Kasayı da anama aldırır isem tamamdır. Hayatta çok tutumlu bir insanımdır. inanır mısın bilmem ama 7 aydır şöyle tek başıma bir pizza söyleyip yiyemedim kendi param ile. Her zaman eğer pizza söyler 40 lira harcar isem birgün o ekipmanları alırken 5 liraya bile ihtiyacım yada eksiğim olabilir. Diyebilirsin ki lan 5 lira çok büyük bir para mı harcayayım? amaç o değil aga amacımız eğer ister isek herşeye para biriktirebiliriz...