Neler Yeni

Para Biriktirme Taktiği Verir Misiniz?

Turantac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Alperen Turan
İlgilendiği Kategoriler
Müzik
Steam
Argo
Discord
ArGo#2828
Ev dışında bir şekilde olmaz. Sadece evden bir şeyler yapabilirim.

Turantac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Alperen Turan
İlgilendiği Kategoriler
Müzik
Steam
Argo
Discord
ArGo#2828

Turantac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Alperen Turan
İlgilendiği Kategoriler
Müzik
Steam
Argo
Discord
ArGo#2828
para biriktirmek tutumsuz birisi isen zordur benim ailemin durumu iyi olmasına rağmen hep tutumluluğu öğrettiler şu anda para harcarken içim gidiyor her şeyden önce tutumlu olman gerek
Ben hiç harcamıyorum :)

T0XĮĆ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Buğra demir
Ev dışında bir şekilde olmaz. Sadece evden bir şeyler yapabilirim.
Bsştsn söykeyim durumumuz kötü değil iyide değil ben yaklaşık 1.5 yılda 2k biriktirdim harcama paranı birazda babanın dediği görebleri yap zaten para üstü fln veriyor ben öyle öyle biriktirdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bsştsn söykeyim durumumuz kötü değil iyide değil ben yaklaşık 1.5 yılda 2k biriktirdim harcama paranı birazda babanın dediği görebleri yap zaten para üstü fln veriyor ben öyle öyle biriktirdim
A-1 Tr için özür dilerim .d

Basrii

80+ Bronze
Hayır. pc için para biriktiriyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pc olsa :/ Pc parası biriktiriyorum
Bende senin gibiyim kasa hariç aklına gelebilecek tüm masa üstü ekipmanlarını alabilmek için 2k ya ihtiyacım var ve bunun 1.5k sını biriktirdim. Kasayı da anama aldırır isem tamamdır. Hayatta çok tutumlu bir insanımdır. inanır mısın bilmem ama 7 aydır şöyle tek başıma bir pizza söyleyip yiyemedim kendi param ile. Her zaman eğer pizza söyler 40 lira harcar isem birgün o ekipmanları alırken 5 liraya bile ihtiyacım yada eksiğim olabilir. Diyebilirsin ki lan 5 lira çok büyük bir para mı harcayayım? amaç o değil aga amacımız eğer ister isek herşeye para biriktirebiliriz...

Turantac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Alperen Turan
İlgilendiği Kategoriler
Müzik
Steam
Argo
Discord
ArGo#2828
Bende senin gibiyim kasa hariç aklına gelebilecek tüm masa üstü ekipmanlarını alabilmek için 2k ya ihtiyacım var ve bunun 1.5k sını biriktirdim. Kasayı da anama aldırır isem tamamdır. Hayatta çok tutumlu bir insanımdır. inanır mısın bilmem ama 7 aydır şöyle tek başıma bir pizza söyleyip yiyemedim kendi param ile. Her zaman eğer pizza söyler 40 lira harcar isem birgün o ekipmanları alırken 5 liraya bile ihtiyacım yada eksiğim olabilir. Diyebilirsin ki lan 5 lira çok büyük bir para mı harcayayım? amaç o değil aga amacımız eğer ister isek herşeye para biriktirebiliriz...
Amaç varda işte para zor birikiyor. Zaten piyasada kötü. Gittikçe her şey pahalılaşıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,592
Üyeler
164,533
Son üye
Hitorida
Top Bottom