arkadaşlar merhaba genelde biriktirmek istediğim paraları vadesiz hesabımda tutuyorum ama gel görki sıcak parayı orada görünce harcayasım geliyor para biriktirmenin iyi olduğu sistemler nelerdir vadesiz hesap dışında ?
Döviz altın alım satımı ama orta ve uzun vadedearkadaşlar merhaba genelde biriktirmek istediğim paraları vadesiz hesabımda tutuyorum ama gel görki sıcak parayı orada görünce harcayasım geliyor para biriktirmenin iyi olduğu sistemler nelerdir vadesiz hesap dışında ?
Uzun vadede altına yatır çeyrek alıp kenara koyabilirsinarkadaşlar merhaba genelde biriktirmek istediğim paraları vadesiz hesabımda tutuyorum ama gel görki sıcak parayı orada görünce harcayasım geliyor para biriktirmenin iyi olduğu sistemler nelerdir vadesiz hesap dışında ?
Parayı orada görünce harcayasım geliyor cümlesinde yatıyor asıl problem. Neye yatırırsan yatır, önce tutman gerekiyor.arkadaşlar merhaba genelde biriktirmek istediğim paraları vadesiz hesabımda tutuyorum ama gel görki sıcak parayı orada görünce harcayasım geliyor para biriktirmenin iyi olduğu sistemler nelerdir vadesiz hesap dışında ?
Altını harcayamaz önce kuyumcu falan filan uzun hikayeParayı orada görünce harcayasım geliyor cümlesinde yatıyor asıl problem. Neye yatırırsan yatır, önce tutman gerekiyor.