Neler Yeni

Paradan para kazanma

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
beyler selamın aleyküm elimizde bi para varsa ve bunu kullanarak o parayı yükseltmek için ne yapmalıyız mesela borsa veya sıfır fırsat hazır sistemlerini alıp satma. Öneriniz var mıdır ?
şimdiden teşekkürler.

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
522
İsim
Dwayne Rolly
al sattan hep kazanabilirsin diğerleri riskli olabilir alırken kazanırsın ama birşeyi satarken degıl ucuza al normal fiyata sat hemen elinden cıksın

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
al sattan hep kazanabilirsin diğerleri riskli olabilir alırken kazanırsın ama birşeyi satarken degıl ucuza al normal fiyata sat hemen elinden cıksın
nasıl yani

Yasin Çınar

80+ Bronze
ikinci el ürünleri letgo, sahibinden, dolap gibi sitelerden pazarlıkla ucuza al, sonra daha pahalıya sat. Ya da tamir işlerini vs. biliyorsan ekranı kırık telefonlar ucuza gidiyor onları al ekranını yap güzel bir kar edip satarsın. Bu işin zor yanı sürekli piyasayı takip edip dolandırılmamak.

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ikinci el ürünleri letgo, sahibinden, dolap gibi sitelerden pazarlıkla ucuza al, sonra daha pahalıya sat. Ya da tamir işlerini vs. biliyorsan ekranı kırık telefonlar ucuza gidiyor onları al ekranını yap güzel bir kar edip satarsın. Bu işin zor yanı sürekli piyasayı takip edip dolandırılmamak.
katılıyorum hocam da bu scenek bana fazla hitap etmiyor

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
beyler selamın aleyküm elimizde bi para varsa ve bunu kullanarak o parayı yükseltmek için ne yapmalıyız mesela borsa veya sıfır fırsat hazır sistemlerini alıp satma. Öneriniz var mıdır ?
şimdiden teşekkürler.
Mantıklı yol: (Bana Göre)
,
Borsa --> Thy, Koç Holding, gibi güclü hisseler --> Min. 1 Yıl bekleme --> Sabrın sonu selamettir (?)

Yasin Çınar

80+ Bronze
katılıyorum hocam da bu scenek bana fazla hitap etmiyor
Photoshop, After effects gibi uygulamalar biliyorsan freelance sitelerinde çalış. Geçimini bu yolla sağlayan çok kişi var. Fiverr, bionluk bu sitelere örnek verilebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,924
Üyeler
161,359
Son üye
Rafethan