hayır hizmeti güzel ancak kazıkdostum sakin batırdın birden turkcelli 8 yıldır turkcelliyim ben gayette güzel internetimiz
yani biraz pahalı haklısın ama fırsat yakalarsan çok iyi mesela 45 gb mbil veriyi fırsatla yarı fiyatına getirdim turk telekom fiyatlarına getirdimhayır hizmeti güzel ancak kazık
Firma istediğini yapar sana mı soracak?istediği fiyata getirebilir fakat yurtdışı fiyatı ortalama 45 TL olan bir şey neden tr de 75tl
işte dostum sorun burada turkcell in paragöz bir şirket olmasıyani biraz pahalı haklısın ama fırsat yakalarsan çok iyi mesela 45 gb mbil veriyi fırsatla yarı fiyatına getirdim turk telekom fiyatlarına getirdim
Bu Türkcellin bu işe hangi gözde baktığına bağlı. TV+ gibi ufak bir yatırım olarak mı yoksa ucuz fiyattan hizmet sağlayıp para kazanmak mı? Eğer sadece teknoloji gözüyle bakıyorlarsa bu şekilde kalır fakat yüksek gelir istiyorlarsa yeni paketler gelir. Tahminimce 150 TL'lik fiyat sabit kalacak.Arkadaşlar Edirne'de oturuyorum serverlar baya yakın evime bu yüzden ping az olur internetim 22mb 900p civarı oynarım diye hayal kuruyordum fakat turkcell sağolsun sadece hayal olarak kaldı sizce fiyatlar düşer mi?
aga sorun türkcell değildir geforce bunlardan kendi payını isteyince türkcell hem kendi payını hem geforcenun payını düşününce bu fiyat normalArkadaşlar Edirne'de oturuyorum serverlar baya yakın evime bu yüzden ping az olur internetim 22mb 900p civarı oynarım diye hayal kuruyordum fakat turkcell sağolsun sadece hayal olarak kaldı sizce fiyatlar düşer mi?