Neler Yeni

Yardım Param güvende Gelişmeler

Bilal539

80+ Silver
Kargoda kırılmış gibi yani ben öyle anladım Bilmiyorum orta yolu bulabilsek onca lira zarara girdim birde mahkeme cart curtla uğraşmak istemiyorum ama en azından bı zararın bı miktarını karşılamasını gerektiğini düşünüyorum çünkü kanıtları yok fotoğraf yetmiyor artık sadece foto atmış bana...
Çok zor bu devirde öyle anlayışlı birini bulman.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özellikle bu senin olayından sonra param güvende ile satma işini sonlandırdım adam ürünü çalsa bile hiçbirşey yapamıyorsun sıkıntılı süreç.
@James Gg

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Hocam bence kırık gelde mantık olarak hemen iade ederdi , 5 saat sonra ettiğine göre ya kendi kırdı ya düşürdü bir şey oldu belki.

Kargoyu teslim alır almaz açıp kırık diye atsa tamam haklı ama saatler sonra atıyor ve videosuda yok
Vicdanı razıysa sıkıntı yok ben zarar etmedim kârım düştü sadece ama o kaybeder öyle bir şey yaptıysa

Özellikle bu senin olayından sonra param güvende ile satma işini sonlandırdım adam ürünü çalsa bile hiçbirşey yapamıyorsun sıkıntılı süreç.
@James Gg
Telefon alıp kamera bile gönderse video çekmeyi unutursan geçmiş olsun Allah'tan şimdi çektim video belki başvurum bilmiyorum kafam karışık yarın 2 tane sınavım var ....

Bilal539

80+ Silver
Vicdanı razıysa sıkıntı yok ben zarar etmedim kârım düştü sadece ama o kaybeder öyle bir şey yaptıysa

Telefon alıp kamera bile gönderse video çekmeyi unutursan geçmiş olsun Allah'tan şimdi çektim video belki başvurum bilmiyorum kafam karışık yarın 2 tane sınavım var ....
Başvursan bile ispatı zor ve çok uzun bir süreç.

alperennN

80+ Silver

@James Gg
5-6 şey sattım sorun cıkmadı sorunsuz adamlardı hepsi de ama hepsinde de içime bi kurt düştü ya.... diye

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
5-6 şey sattım sorun cıkmadı sorunsuz adamlardı hepsi de ama hepsinde de içime bi kurt düştü ya.... diye
Bulaşma bence 50 lira ucuza sat elden sat gereksiz serüven hele bu monitör olsa aboww

alperennN

80+ Silver

knk bi p*zevenk yuzunden get satsı bırakma pes etmıyeceksın moruk

Bulaşma bence 50 lira ucuza sat elden sat gereksiz serüven hele bu monitör olsa aboww
kimse almıyor knk yakından :D

geti bırakırsan da parayı iste atsın kargola FB grupları candır

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
knk bi p*zevenk yuzunden get satsı bırakma pes etmıyeceksın moruk

kimse almıyor knk yakından :D
Bıraktım anca teknolojik olmayan ürün satarım monitör satayımda tek parça elimemi dönsün kasa satayımda ezik camı kırık geri mi dönsün maceraya gerek yok

alperennN

80+ Silver
Bıraktım anca teknolojik olmayan ürün satarım monitör satayımda tek parça elimemi dönsün kasa satayımda ezik camı kırık geri mi dönsün maceraya gerek yok
2 ayda 600 tl kazandım değmez zaten ama taş taşımıyorum elektırık su kira ıdemıyorum senın dsuuncen saygı duyarım kral

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Ahmet Hakan
fotoyu sansürlemeden atarsam sıkıntı yazdıkları şöyle 2 çıtırdattım ama tık yok

[2/1 18:29] : Çekmedim video ama zaten bana gelirken sıkıntı olmuş zaten yolu ufak bi durumda büyüyor demek ki ama kargo da onun öyle olması çok zor çünkü Kutu baya sağlamaktadır 256 tarafın kapatan kalın köpük var
[2/1 18:30] Birisi üstünde zıplaması lazım böyle olması için
[2/1 19:14] : Kardeşim sen bilirsin ben kargo gelince attım sana resmini beni değil kargoyu vermen lazım. Sanki ben kırdım. Kargoda kırılmış belli. Ana onlarda sorun şıklık almayız diye kağıt imzalatıyorlar
[2/1 19:14] : Ama onlarda sorumluluk almayız diye kağıt imzalatıyorlar
[2/1 19:41] : Kardeşim sen anlamıyor sun kargo bana gelince sana resmini attım ekran böyle olmuş diye.. Sen bana gönferirken video çekmemiş sin ki bana çek diyosun
[2/1 19:42] : Neyse sen istediğin yere başvur sorun kargoda. Ne dicen gönderdiğim kişi ekranı kırmış mı dicen. Zaten sana kargoyu açınca resim attım.
[2/1 19:50] : Kardeşim iade ederken zaten sana söyledim ekran böyle böyle diye ondan ettim.
Ben seni dava edeceğim benim göndermeden hemen önce çektiğim resimler mevcut. Paketlemenin sağlam olduğunu da sen söylüyorsun. Ürünü alan ve şayet sorun kargoda ise kargo ile problemini çözmesi gereken sensin. Sen kolaya kaçıp beni zarara uğratıyorsun suçum olmadığı halde de.

Hukuki olarak sen haklısın bana göre. Elinde göndermeden hemen önce çektiğin sağlam resimler var. Adam kargoyu görevli kapıdayken açıp tutanak tutmalıydı. Ya da ürünü açarken video çekmeliydi. Elinde kendi eliyle kırmadığına dair somut delil yok.

Ama sen de video çekmemişsin paketlerken sağlam olduğunu göstererek. O da bunu gerekçe gösterebilir ve mahkeme ve avukat masrafları da zararına eklenebilir. Seçim senin.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,784
Üyeler
164,908
Son üye
potasyum33
Top Bottom