Neler Yeni

Yardım Param güvende Gelişmeler

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Alıcı ürünü teslim alalı ne kadar oldu?
Eğer ola ki adam ürünü alalı 1-2 gün olduysa Paketlemen de sağlamsa kargoda bir sorun olmadığını düşünüyorsan adam kullanırken panele bir darbe gelmiş olabilir. Sadece panel değiştirmek için o kadar paraya laptop alıp panelini değiştirip iade etmeye çalışmak enayilik işi bence. Muhtemelen kullanımda darbe aldı. Eğer teslim aldıktan hemen sonra diyorsan imkansız değil böyle bir şey yapma ihtimali var ancak darbe gelmiş olması daha olası gibi geldi bana.
5 saat önce filan aldı 2 de aldı 6 da yazdı siyah noktalar var diye

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Berk
Aslında var ya insanlık dürüst olsa(kargocusundan tut, satıcısından alıcısına, sokaktaki lambasına) çok güzel sistem. Düşünsene zaman kaybetmeden yok şurada buluşup parayı elden, ürünü elden uğraşmadan ürününü koyuyorsun ilana bir kargoyla ürününü satıyorsun. Muazzam bir sistem. İnsanlar hep suistimal ediyor, hem de her şeyi.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,526
İsim
Dontaçhi kâfi.
5 saat önce filan aldı 2 de aldı 6 da yazdı siyah noktalar var diye
Valla ilginç bir vaka bilemedim.
Satmadan hemen önce fotoğraf video aldınız mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında var ya insanlık dürüst olsa(kargocusundan tut, satıcısından alıcısına, sokaktaki lambasına) çok güzel sistem. İnsanlar hep suistimal ediyor, hem de her şeyi.
Kesinlikle öyle ancak güzel ülkemin pekte güzel olmayan bazı insanları sağolsunlar şuanda sadece alıcı bazlı mükemmel bir sistem.
Ürün alırken ilk başvurduğum sistem PG ancak ürün satarken mümkün olduğunda elden satış. Gerekirse 1-2 ay bekliyorum elden satılsın diye.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
MıValla ilginç bir vaka bilemedim.

Kesinlikle öyle ancak güzel ülkemin pekte güzel olmayan bazı insanları sağolsunlar şuanda sadece alıcı bazlı mükemmel bir sistem.
Ürün alırken ilk başvurduğum sistem PG ancak ürün satarken mümkün olduğunda elden satış. Gerekirse 1-2 ay bekliyorum elden satılsın diye.
Acele etmiycenm artık bende

Aslında var ya insanlık dürüst olsa(kargocusundan tut, satıcısından alıcısına, sokaktaki lambasına) çok güzel sistem. Düşünsene zaman kaybetmeden yok şurada buluşup parayı elden, ürünü elden uğraşmadan ürününü koyuyorsun ilana bir kargoyla ürününü satıyorsun. Muazzam bir sistem. İnsanlar hep suistimal ediyor, hem de her şeyi.
Orası öylede ülkenin kargocularıda ... Çocuğu (çoğu) teslim edekren bile kadın anneme battaniyeye sarıp biri gönderdi paramparça gelmiş dedi geri göndermeyin filan demiş mümkünse kargocular fırlatıyor zaten ne olduğu önemsiz o kargoda 30k lık oyuncu laptopda olabilirdi hadi bu 1k lık şey

Son düzenleme:

Silinsin

80+ Silver
Şu param güvende için aracı bir kontrol şirketi kurmaları lazım kargo da onlara ait olmalı ürünler kontrol edilip yollanmalı geçmiş olsun hocam yapacak bir şey yok ya sahibindene şikayet ya da dava açmak hariç.

Son düzenleme:

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Param güvende olayı ne kadar sakatmış anlaşılan gördüğüm iyi oldu bulaşmam. Kardeşim sanada geçmiş olsun inşallah çözülür. Aslında kargo hasarlıysa tutanak tutturması gerekmiyor mu bu ikinci el olduğu için mi böyle bir durum yok

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Param güvende olayı ne kadar sakatmış anlaşılan gördüğüm iyi oldu bulaşmam. Kardeşim sanada geçmiş olsun inşallah çözülür. Aslında kargo hasarlıysa tutanak tutturması gerekmiyor mu bu ikinci el olduğu için mi böyle bir durum yok
Çoğu kişi alan kişinin panel değişimi yaptığını söylüyor (tahmini) belirtiler bu yönde yani matkapla filan bile delsen 10 dk da açılacak pakete koydum ben

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
Çocuğun gerçekten suçu olmayabilir, kargo da da kırılmış olabilir. Whatsappta yazdıklarına bakılırsa dolandırıcı gibi durmuyor
hiçbir dolandırıcı dolandırıcı gibi durmaz zaten bir dolandırıcı dolandırıcı gibi dursa insanları dolandıramaz kargoyu açarken videoya çekmesi lazımdı ya da hasarlı kargoyu almayacaktı

Herkes paneli değiştirmiştir diyor sen ne düşünüyorsun abi

Bidaha asla
ya zaten laptop normal bir şekilde paketlense bile panele sıkıntı gelmesi için laptopun kasasınında hasarlı olması gerekir adam bir şey yapmış o belli geçmiş olsun

chevalier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
helsinki
Valla ilginç bir vaka bilemedim.

Alırken PG satarken havale diyorsunuz da.. herkes böyle yaparsa PG satan adam kalır mı? İstedikleri sistemi getirsin karşınızdaki insan insanliktan nasibini alamamis bir şahıssa bi yolunu bulur dolandırır. Kaldi ki adama tam olarak dolandirici diyemiyorum o kargocularin kargolara yaptığı muameleler saglam ürünü parçalar. 2 sene önce TV aldım paket sapasaglam sevinerek actik panelde kirik var. Ve her yeri oyle korumayla sarilmisti ki. Kargocu veya alıcı suçlu kimse umarım en yakin vakitte paranı alırsın.

Edit: alıntı yanlış olmus. :)

Son düzenleme:

maury

80+
En sağlamı elden teslim. Geçen sene sattığım ps4 te buna benzer sorun yaşamıştım. Adam beni letgodan bulmuş komşu il de değil. Hemen paketle alıyorum falan dedi, Elden teslimden başka kabul etmiyorum dedim. Adam da ben gelirim madem dedi. Geldi paketi aldı arabasına koydu parayı gönderdi gitti. Aradan 3 gün falan geçti cd çalışmıyor demeye başladı. Buluştuğumuz kahvehanenin tv de denedi oyun bile oynadı yanımda cd falan da taktı. Geri iade ediyorum paramı gönder dedi. Olmaz öyle şey deyince yarın kapındayım ulan paramı almayı bilirim dedi. Geldi ama temiz bi mahalle dayağı yedi. Sonradan öğrendik ki adam ps kiralıyormuş bu yöntemle.

Bu ülkede namuslu iş yapmak çok zor. Halbuki %99,99 u müslüman ülke. Yersen..

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Sahibinden'e şikayet oluştur. Sonuç çıkmazsa dava açarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,484
Üyeler
163,503
Son üye
ranaiknet
Top Bottom