Neler Yeni

Yardım Param güvende Gelişmeler

federalper

80+ Silver
Hocam bir çok kez uyarmıştık hele birde laptop gibi ürünleri satmak çok riskli geçmiş olsun adam direkt tek bir tuşa basıp iade edebilir ürünü sonrasında siz yasal süreç başlatabilirsiniz ama sonuç ne olur ne kadar sürer ne kadar masraf yaparsınız değer mi bilmem.

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
kargoyu açarken video çekmediyse ve sen kargolayıp teslim ederken video çektiysen detaylı muhtemelen sen haklı çıkarsın ama evde video çektim işiyle falan olmaz o iş geçmiş olsun.

BabaVoss7

80+ Silver
param güvende alıcıyı koruyor satıcıyı değil o yüzden satarken sadece elden veririm valla. kamera aldım bir kere güvendeyle sıkıntısz oldu Allah tan

federalper

80+ Silver
kargoyu açarken video çekmediyse ve sen kargolayıp teslim ederken video çektiysen detaylı muhtemelen sen haklı çıkarsın ama evde video çektim işiyle falan olmaz o iş geçmiş olsun.
Bence video çekse bile kanıt niteliğinde sayılmaz atıyorum şubede video çekti sonrasında başka kırık laptopu koyup yolladı bunu bilemeyiz arkadaş için söylemiyorum video olayının saçma olduğunu söylemek için yazıyorum

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
Bence video çekse bile kanıt niteliğinde sayılmaz atıyorum şubede video çekti sonrasında başka kırık laptopu koyup yolladı bunu bilemeyiz arkadaş için söylemiyorum video olayının saçma olduğunu söylemek için yazıyorum
hayır gönderinin onayına kadar çekecek işte olayı teslim edecek videoda.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Paranız güvende filan değil yapmayın satmayın satıyormayın arkadaş bidaha
Hocam bir çok kez uyarmıştık hele birde laptop gibi ürünleri satmak çok riskli geçmiş olsun adam direkt tek bir tuşa basıp iade edebilir ürünü sonrasında siz yasal süreç başlatabilirsiniz ama sonuç ne olur ne kadar sürer ne kadar masraf yaparsınız değer mi bilmem.
Etti zaten mahkemeye vericem dedim en küm etti sıkıntı yok ben zarar etmem muhtemelen ama koyuyor sağlam gönderdiğin şey kırık gelince 150 lirada alan kişiden gitti ne diyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geri gelicek sıkıntı yok insan gibi kargolasada bidaha kırılmasa barı

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,692
İsim
Fatih
Videolarla sahibinden müşteri hizmetlerine başvur. Onun kutuyu açarken video çekmedim dediği ssten birkaç tane al sakla telefonuna. Onu da at sahibindene. Kargo firması sorumluluk almaz, kargoda hasar varsa teslim almasaymis derler. Sen gönderirken sağlam olduğu için de sana da suç bulunmaz. Sahibinden bu durumu çözmezse o konuşmaların da SS leri ve kayitlariyla mahkemeye basvurabilirsin.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Videolarla sahibinden müşteri hizmetlerine başvur. Onun kutuyu açarken video çekmedim dediği ssten birkaç tane al sakla telefonuna. Onu da at sahibindene. Kargo firması sorumluluk almaz, kargoda hasar varsa teslim almasaymis derler. Sen gönderirken sağlam olduğu için de sana da suç bulunmaz. Sahibinden bu durumu çözmezse o konuşmaların da SS leri ve kayitlariyla mahkemeye basvurabilirsin.
Teşekkürler inşallah insan gibi geri gönderirde parçalarını toplamam kargodan
Mesaj otomatik birleştirildi:

param güvende alıcıyı koruyor satıcıyı değil o yüzden satarken sadece elden veririm valla. kamera aldım bir kere güvendeyle sıkıntısz oldu Allah tan
Aynen öyle akıllanmış oldum bidaha bulaşmam

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Shaw

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Bı arkadaş dediko kargoyu alma geri ona gitsin böyle bir şey mümkünmü @sameenshaw @ÇiktaMuz

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Videosu yoksa iade almak falan zorunda değilsin. Kendi bozuk paneli ile değişmediği ne malum? İlan fotoğrafları kargo tarihine yakın mıydı?
her türlü o adam bozdu ise bile çok zor kanıtlamak kendini tüketici haklarına başvuru yapmasi lazım geçmiş olsun hocam

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık, Uzay, Müzik, Sinema, Kitap, Masaüstü Bilgisayar ve Parçaları, Bilgisayar Oyunları, Yazılım,
ulan olay ile alakam yok ama benim laptopmuş gibi çok sinirlendim ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,816
Üyeler
164,916
Son üye
piareks
Top Bottom