Neler Yeni

Yardım Param güvende Gelişmeler

Aaahmt

80+ Silver
Öncelikle geçmiş olsun. Bende birkaç kere sahibinden param güvende, dolap gibi sistemlerden bir şeyler sattım. Kargo sırasında ürüne bir zarar gelirse satıcı sorumlu diye biliyorum yani kargo esnasında kötü paketlemeden vs. bi zarar geldiyse muhtemelen siz hatalı oluyorsunuz umarım bildiğim yanlıştır ama böyle diye biliyorum tekrardan geçmiş olsun

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Çocuğun gerçekten suçu olmayabilir, kargo da da kırılmış olabilir. Whatsappta yazdıklarına bakılırsa dolandırıcı gibi durmuyor
Kanıtlasın Ozaman hocam ne video var ne bişey 3 saat sonra mesaj atıyor bana nasıl inanayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle geçmiş olsun. Bende birkaç kere sahibinden param güvende, dolap gibi sistemlerden bir şeyler sattım. Kargo sırasında ürüne bir zarar gelirse satıcı sorumlu diye biliyorum yani kargo esnasında kötü paketlemeden vs. bi zarar geldiyse muhtemelen siz hatalı oluyorsunuz umarım bildiğim yanlıştır ama böyle diye biliyorum tekrardan geçmiş olsun
Paketleme düzgün hocam 2 kat pat pat 3 tanede karton ve klima kutusuna köpüklü kondu yani ben girsem içine yatakta gibi hissederim

Aaahmt

80+ Silver
Kanıtlasın Ozaman hocam ne video var ne bişey 3 saat sonra mesaj atıyor bana nasıl inanayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Paketleme düzgün hocam 2 kat pat pat 3 tanede karton ve klima kutusuna köpüklü kondu yani ben girsem içine yatakta gibi hissederim
Hocam paketleme gerçekten çok güzelse kırılmasının imkanı yoksa art niyet arayın bence. Ama kargo sağlam değil yine de kırılma ihtimali varsa maalesef siz hatalısınız, paket sağlam olduğuna göre işler değişiyor

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
631
İsim
Mahir
Gerçekten kötü bir sistem param güvende. Ben de bir kere satış yapmıştım param güvende ile. Adam sıfır şeyi bir hafta kullanıp beğenmedim diyip iade etmişti. Boşu boşuna sıfır sattığım ürünü ikinci el satmak zorunda kalmıştım. Pahalı hiçbir şeyi param güvende ile satmamak lazım.

Aaahmt

80+ Silver
Gerçekten kötü bir sistem param güvende. Ben de bir kere satış yapmıştım param güvende ile. Adam sıfır şeyi bir hafta kullanıp beğenmedim diyip iade etmişti. Boşu boşuna sıfır sattığım ürünü ikinci el satmak zorunda kalmıştım. Pahalı hiçbir şeyi param güvende ile satmamak lazım.
1 haftanın sonunda iade etmeyi nasıl başardı hocam?

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
Satışı yaparken paketlemeden hemen önce tarih gösterip tamamen ürünün sorunsuz olduğuna dair bir kanıt bırakın daha sonra paketledikten hemen sonra da bir tarih ve video/fotoğraf alın. Bu tarz şeyler sakat işler. PG direkt alıcıya çalışan bir uygulama satış yaparken eşeği sağlam kazığa bağlamak gerekiyor. Hatta adama da mümkünse ürünün paketlemesini açar ve ürünü çalıştırına kadar video kaydı almasını isteyin bir sorun varsa videoda çıksın diye.

Adam ürünü geri gönderir fakat sonrasında siz sahibinden müşteri hizmetleri ile görüşüp durumu bir şekilde çözebilirsiniz. Geçmiş olsun.
Alım yaparken kör kütük ürün alabilirsiniz PG komisyonu sizin için önemli değilse fakat satış yaparken çok temkinli olmak lazım.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Satışı yaparken paketlemeden hemen önce tarih gösterip tamamen ürünün sorunsuz olduğuna dair bir kanıt bırakın daha sonra paketledikten hemen sonra da bir tarih ve video/fotoğraf alın. Bu tarz şeyler sakat işler. PG direkt alıcıya çalışan bir uygulama satış yaparken eşeği sağlam kazığa bağlamak gerekiyor. Hatta adama da mümkünse ürünün paketlemesini açar ve ürünü çalıştırına kadar video kaydı almasını isteyin bir sorun varsa videoda çıksın diye.

Adam ürünü geri gönderir fakat sonrasında siz sahibinden müşteri hizmetleri ile görüşüp durumu bir şekilde çözebilirsiniz. Geçmiş olsun.
Alım yaparken kör kütük ürün alabilirsiniz PG komisyonu sizin için önemli değilse fakat satış yaparken çok temkinli olmak lazım.
Aradım konuştum iadeyi kabul etmeyin 7 gün içinde dosyaları bize gönderin dedi

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
Param Güvende'de Onay veya Red işlemi 3 gün sürmekte. 3. günün sonunda onay vermezse otomatik olarak para satıcıya yatar. Ürünü PG ile değil de gidip elden veya kargolama şeklinde gönderdiyseniz dahi 1. haftanın sonunda oluşan bir zarardan dolayı ürünü almak zorunda değilsiniz. Üstüne üstlük "Sıfır Ürün"den bahsediyoruz.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Hocam paketleme gerçekten çok güzelse kırılmasının imkanı yoksa art niyet arayın bence. Ama kargo sağlam değil yine de kırılma ihtimali varsa maalesef siz hatalısınız, paket sağlam olduğuna göre işler değişiyor
Annemde vardı fotosu bende olsa şimdi atardım da

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,686
İsim
Hacı
Ülkemin dürüst insanları...
Geçmiş olsun.
Alırken param güvende, satarken havale.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
Herkes paneli değiştirmiştir diyor sen ne düşünüyorsun abi
Alıcı ürünü teslim alalı ne kadar oldu?
Eğer ola ki adam ürünü alalı 1-2 gün olduysa Paketlemen de sağlamsa kargoda bir sorun olmadığını düşünüyorsan adam kullanırken panele bir darbe gelmiş olabilir. Sadece panel değiştirmek için o kadar paraya laptop alıp panelini değiştirip iade etmeye çalışmak enayilik işi bence. Muhtemelen kullanımda darbe aldı. Eğer teslim aldıktan hemen sonra diyorsan imkansız değil böyle bir şey yapma ihtimali var ancak darbe gelmiş olması daha olası gibi geldi bana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,827
Üyeler
164,918
Son üye
cagri21