Neler Yeni

Yardım Param güvende Gelişmeler

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Geçmiş olsun hocam dava aç dava kağıdını yollarsın adama artık.Bu arada sen haklı çıkacaksın büyük ihtimal aldıktan 5saat sonra yazıyorsa kendisi zarar vermiştir laptopa video kaydı vs olmadığı için adam haksız.

rozYeg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Haktan-Atmaca
Süreç ne kadar uzun olur
bende monitör sattım monitör tertemiz sağladım bana fotoğraf attı monitörde çizgi var diye bende dedimki ben gönderdim öyle bir şey yoktu dedim sonra dedimki kargoyu açarken video çektinizmi yok dedi sonrasında hemen gidip tutanak tutturun dedim sonra kargo bize uzak dediler sonra ben iade aldım sahibindende site para havuzunda kaldı sonra sahibinden bana tüketici hakem heyetine başvurmamı söyledi bende başvurdum 4 aylık süreç tabi bu tüketici hakem heyetine başvurdum işte sorunumu anlattım bana savunma olarak sahte satıcımı o tarz bir şey dedi bende savunmamı yaptım sonrasında adam dükkan olmadığı için dava berabere sonuçlandı dava berabere sonuçlanıncada parayı çocuğa attılar param güvendeyle bir şey satılmaz

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
bende monitör sattım monitör tertemiz sağladım bana fotoğraf attı monitörde çizgi var diye bende dedimki ben gönderdim öyle bir şey yoktu dedim sonra dedimki kargoyu açarken video çektinizmi yok dedi sonrasında hemen gidip tutanak tutturun dedim sonra kargo bize uzak dediler sonra ben iade aldım sahibindende site para havuzunda kaldı sonra sahibinden bana tüketici hakem heyetine başvurmamı söyledi bende başvurdum 4 aylık süreç tabi bu tüketici hakem heyetine başvurdum işte sorunumu anlattım bana savunma olarak sahte satıcımı o tarz bir şey dedi bende savunmamı yaptım sonrasında adam dükkan olmadığı için dava berabere sonuçlandı dava berabere sonuçlanıncada parayı çocuğa attılar param güvendeyle bir şey satılmaz
Ne saçma iş ya sanada geçmiş olsun hocam...

Herkes diyordu sorun yaşarsın diye nalet olsun şu işe baksanıza açarken almamış videoya ben sağlam olarak gönderdim belli paketleme Side sağlamdı dedi

Gelişmeler Laptop dahada kötü olmuş kargo bugün geldi ve sonuç...
Alıntıyı görüntüle
birdakka ben bu laptopu ve bu konuşmayı facebookda gördüm?
Mesaj otomatik birleştirildi:

senmisin o kardeşim? ,

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Bilerek söylemedim ben olmadığımı nedense .d konuştuk senle biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl tanıtım dedim sisteminde x3440 filan vardı emin olamadım senmisim diye bende tanıtmadım kendimi
anladım geçmiş olsun bakalım

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
fotoyu sansürlemeden atarsam sıkıntı yazdıkları şöyle 2 çıtırdattım ama tık yok

[2/1 18:29] : Çekmedim video ama zaten bana gelirken sıkıntı olmuş zaten yolu ufak bi durumda büyüyor demek ki ama kargo da onun öyle olması çok zor çünkü Kutu baya sağlamaktadır 256 tarafın kapatan kalın köpük var
[2/1 18:30] Birisi üstünde zıplaması lazım böyle olması için
[2/1 19:14] : Kardeşim sen bilirsin ben kargo gelince attım sana resmini beni değil kargoyu vermen lazım. Sanki ben kırdım. Kargoda kırılmış belli. Ana onlarda sorun şıklık almayız diye kağıt imzalatıyorlar
[2/1 19:14] : Ama onlarda sorumluluk almayız diye kağıt imzalatıyorlar
[2/1 19:41] : Kardeşim sen anlamıyor sun kargo bana gelince sana resmini attım ekran böyle olmuş diye.. Sen bana gönferirken video çekmemiş sin ki bana çek diyosun
[2/1 19:42] : Neyse sen istediğin yere başvur sorun kargoda. Ne dicen gönderdiğim kişi ekranı kırmış mı dicen. Zaten sana kargoyu açınca resim attım.
[2/1 19:50] : Kardeşim iade ederken zaten sana söyledim ekran böyle böyle diye ondan ettim.

Cihangir

80+ Gold
En sağlamı elden teslim. Geçen sene sattığım ps4 te buna benzer sorun yaşamıştım. Adam beni letgodan bulmuş komşu il de değil. Hemen paketle alıyorum falan dedi, Elden teslimden başka kabul etmiyorum dedim. Adam da ben gelirim madem dedi. Geldi paketi aldı arabasına koydu parayı gönderdi gitti. Aradan 3 gün falan geçti cd çalışmıyor demeye başladı. Buluştuğumuz kahvehanenin tv de denedi oyun bile oynadı yanımda cd falan da taktı. Geri iade ediyorum paramı gönder dedi. Olmaz öyle şey deyince yarın kapındayım ulan paramı almayı bilirim dedi. Geldi ama temiz bi mahalle dayağı yedi. Sonradan öğrendik ki adam ps kiralıyormuş bu yöntemle.

Bu ülkede namuslu iş yapmak çok zor. Halbuki %99,99 u müslüman ülke. Yersen..
dövdükten sonra ps yi geri alıp parayı da vermediyseniz mükk olmuştur hakediyolar

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,192
İsim
Necati
fotoyu sansürlemeden atarsam sıkıntı yazdıkları şöyle 2 çıtırdattım ama tık yok

[2/1 18:29] : Çekmedim video ama zaten bana gelirken sıkıntı olmuş zaten yolu ufak bi durumda büyüyor demek ki ama kargo da onun öyle olması çok zor çünkü Kutu baya sağlamaktadır 256 tarafın kapatan kalın köpük var
[2/1 18:30] Birisi üstünde zıplaması lazım böyle olması için
[2/1 19:14] : Kardeşim sen bilirsin ben kargo gelince attım sana resmini beni değil kargoyu vermen lazım. Sanki ben kırdım. Kargoda kırılmış belli. Ana onlarda sorun şıklık almayız diye kağıt imzalatıyorlar
[2/1 19:14] : Ama onlarda sorumluluk almayız diye kağıt imzalatıyorlar
[2/1 19:41] : Kardeşim sen anlamıyor sun kargo bana gelince sana resmini attım ekran böyle olmuş diye.. Sen bana gönferirken video çekmemiş sin ki bana çek diyosun
[2/1 19:42] : Neyse sen istediğin yere başvur sorun kargoda. Ne dicen gönderdiğim kişi ekranı kırmış mı dicen. Zaten sana kargoyu açınca resim attım.
[2/1 19:50] : Kardeşim iade ederken zaten sana söyledim ekran böyle böyle diye ondan ettim.
Konuşması hiç güven vermedi , ama gerçekten kargoda kırıldıysa boşu boşuna ikinizde uğraşmış olacaksınız

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Konuşması hiç güven vermedi , ama gerçekten kargoda kırıldıysa boşu boşuna ikinizde uğraşmış olacaksınız
Kargoda kırılmış gibi yani ben öyle anladım Bilmiyorum orta yolu bulabilsek onca lira zarara girdim birde mahkeme cart curtla uğraşmak istemiyorum ama en azından bı zararın bı miktarını karşılamasını gerektiğini düşünüyorum çünkü kanıtları yok fotoğraf yetmiyor artık sadece foto atmış bana...

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,192
İsim
Necati
Kargoda kırılmış gibi yani ben öyle anladım Bilmiyorum orta yolu bulabilsek onca lira zarara girdim birde mahkeme cart curtla uğraşmak istemiyorum ama en azından bı zararın bı miktarını karşılamasını gerektiğini düşünüyorum çünkü kanıtları yok fotoğraf yetmiyor artık sadece foto atmış bana...
Hocam bence kırık gelde mantık olarak hemen iade ederdi , 5 saat sonra ettiğine göre ya kendi kırdı ya düşürdü bir şey oldu belki.

Kargoyu teslim alır almaz açıp kırık diye atsa tamam haklı ama saatler sonra atıyor ve videosuda yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,484
Üyeler
163,503
Son üye
ranaiknet
Top Bottom