Neler Yeni

Param güvende güvenilir mi? (satıcıyım)

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
Arkadaşlar Ok Yay setimi satıyordum artık ilgilenmediğim için bi alıcıyla fiyatta anlaştık ama param güvende ile almak istiyor sizce güvenilir mi bu sistem mesela ürünü bana geri göndermiş gibi gösterip ürünü göndermeme gibi bişi yapabilir mi

Felixx

80+
Param güvendeyi alıcı değilseniz kullanmanızı önermem. Dolandırılmaya çok müsait bir yöntem.

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
Param güvendeyi alıcı değilseniz kullanmanızı önermem. Dolandırılmaya çok müsait bir yöntem.
açıkcası alıcı içinde o kadar güvenli gelmiyor çok kez kullandım ama bi kaç önce şöyle bi olay geldi başıma bi ekran kartı satın aldım param güvende ile ilk defa pahalı bir ürün almak için kullandım gelen kart çalışmadı ve sinirlenip hemen aynı gün içinde iade edip kargoladım satıcı ürünü benim bozduğumu vs söyleyip beni şikayet etti param sahibinden de kaldı ve hiç bir sonuç çıkmadı kaç kez ifade için karakola çağırıldım söylediği şeyde saçma ürünün chipsetini bozuk olanla 3 saat içinde değiştirip ona geri kargoladığımı söylüyor sonuç benim 7500tl param sahibindenin kasasında bekliyor aylardır hiç bir şey yapamıyorum

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Soner
açıkcası alıcı içinde o kadar güvenli gelmiyor çok kez kullandım ama bi kaç önce şöyle bi olay geldi başıma bi ekran kartı satın aldım param güvende ile ilk defa pahalı bir ürün almak için kullandım gelen kart çalışmadı ve sinirlenip hemen aynı gün içinde iade edip kargoladım satıcı ürünü benim bozduğumu vs söyleyip beni şikayet etti param sahibinden de kaldı ve hiç bir sonuç çıkmadı kaç kez ifade için karakola çağırıldım söylediği şeyde saçma ürünün chipsetini bozuk olanla 3 saat içinde değiştirip ona geri kargoladığımı söylüyor sonuç benim 7500tl param sahibindenin kasasında bekliyor aylardır hiç bir şey yapamıyorum
param güvende kullanıyorum sürekli. basına gelen cok kötü :/

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
param güvende kullanıyorum sürekli. basına gelen cok kötü :/
evet bende sürekli kullanıyordum çok can sıkıcı ve elimden bişi gelmemesi daha da kötü hele ki elimdeki biriktirdiğim bütün parayla masum masum ekran kartı alan bi çocuk olsaydım falan düşünemiyorum yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet bende sürekli kullanıyordum çok can sıkıcı ve elimden bişi gelmemesi daha da kötü hele ki elimdeki biriktirdiğim bütün parayla masum masum ekran kartı alan bi çocuk olsaydım falan düşünemiyorum yani
sahibinden en azından satıcıdan söylediği şeyi hemen kanıtlamasını istese kanıtlarsa ona göre işlem yapsa kanıtlayamadığı zaman direk parayı iade etse vs yani çok çözüm üretilebilir gibi ama sahibinden şikayet sonuçlanmadan işlem yapamayız demekle yetiniyor sadece

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Soner

sahibinden en azından satıcıdan söylediği şeyi hemen kanıtlamasını istese kanıtlarsa ona göre işlem yapsa kanıtlayamadığı zaman direk parayı iade etse vs yani çok çözüm üretilebilir gibi ama sahibinden şikayet sonuçlanmadan işlem yapamayız demekle yetiniyor sadece
Aldıklara paraya bakıyolar sadece bu sistemde 😡😡

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Ben olsam dava açarım bu arada geçmiş olsun inşallah paranı alırsın demek ten başka bir şey gelmiyor bana

Düşmüyor

federalper

80+ Silver
Satıcı için %100 riskli alıcı için ise %50-25 riskli olan bir yöntem kullanmanızı önermem satıcı olarak

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
Ben olsam dava açarım bu arada geçmiş olsun inşallah paranı alırsın demek ten başka bir şey düşmüyor bana
bizim hukuk sistemine kaldıysa iş o zaman yandık zaten düşündüm ama masraflar ekran kartı parası zaten sonuçlanmasının yıllar süreceğini saymıyorum bile

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Erdem çay
saçma sapan bir sistem art niyetli bir taraf olması yeterli her türlü dolandırır.

Drained

80+
Anakart ve ram sattım karşındaki insanı iyi ölçmen gerekiyor ürünün calistigina dair garantiler al güncel tarihli videodur fotoğraf vs vs sorun çıkmaz

Ben sorun yaşamadım ama yaşayanlar olmuş o da dediğim gibi karşındaki insan ve seninle ilgili durum

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Onur Dogan
Ben bi ssd sattım bi ram aldım bide ssd aldım. Ssd yi kargoya verirken fotograflarını çektim test fotograflarını çektim bi işe yararmı bilmem ama. 3 ündede herhangi bir problem yaşamadım. Ama oradan alacagınız/vereceginiz parayı kolay kolay bulamayacak durumdaysanız kullanmanızı önermem.

louis bloom

80+ Silver
10/10 dolandırıcılık yapilacak bi satış yöntemi emin olabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,022,178
Üyeler