Deneme şansın olmayacaksa param güvende ile almanın mantığı kalmıyor ki. Deneme şansın olduğunda başka kart bakarsın. 15k az para değilMerhaba Param Güvende ile ekran kartı alacağım ama bir sorun olur mu 15 kya RX 6900 XT bir de ben bunu aldıgımda deneme sansım olmayabilir sizce alınır mı?
valla reis oturdugum şehirdede hiç guzel ekran kartı yok bir tane sistem buldum sadece oda guzel gibi elden alacağım ryzen 5 5600x rx 6800 xt 28k sence alınır mı? 3 aylık oldugunu soyledi adamDeneme şansın olmayacaksa param güvende ile almanın mantığı kalmıyor ki. Deneme şansın olduğunda başka kart bakarsın. 15k az para değil
Alınmaz. Ben şuan Am5 sistem topluyorum. 0 2. El karışık şekilde. 6800 6800xt civarı bı kart ile 26 civarına geliyorvalla reis oturdugum şehirdede hiç guzel ekran kartı yok bir tane sistem buldum sadece oda guzel gibi elden alacağım ryzen 5 5600x rx 6800 xt 28k sence alınır mı? 3 aylık oldugunu soyledi adam
valla reis bende oyle toplamak isterim ama bizim burdada ekran kartı yok peki ekran kartsız suan sistemi toplayıp ekran kartını gelince test etsem o yeni sisteme mantıklı olurmuAlınmaz. Ben şuan Am5 sistem topluyorum. 0 2. El karışık şekilde. 6800 6800xt civarı bı kart ile 26 civarına geliyor
Bende 40k nüfuslu ilçede yaşıyorum. Facebook üzerinden güvenilir kişilerden alıyorum parçaları. Ekran kartını da bulabilirsin Facebooktanvalla reis bende oyle toplamak isterim ama bizim burdada ekran kartı yok peki ekran kartsız suan sistemi toplayıp ekran kartını gelince test etsem o yeni sisteme mantıklı olurmu
anladım reis sence test edebilcek olsam rx 7800 xt mi rx 6900 xt mi 15k fiyatlarıBende 40k nüfuslu ilçede yaşıyorum. Facebook üzerinden güvenilir kişilerden alıyorum parçaları. Ekran kartını da bulabilirsin Facebooktan
2k mi kullanacaksın?anladım reis sence test edebilcek olsam rx 7800 xt mi rx 6900 xt mi 15k fiyatları
Alınır, sıkıntı çıktığında iade edebiliyosun param güvende güzel alıcı için ama satıcı için değilMerhaba Param Güvende ile ekran kartı alacağım ama bir sorun olur mu 15 kya RX 6900 XT bir de ben bunu aldıgımda deneme sansım olmayabilir sizce alınır mı?
kral peki bu ekran kartını internet cafeler falan denermi belli bir ucreteAlınır, sıkıntı çıktığında iade edebiliyosun param güvende güzel alıcı için ama satıcı için değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Facebook gruplarından alma bu arada, bir sorun yaşadığında muhattabın sahibinden olur, fakat facebookta bu yok
1080p için 6900xt çok gelir hocam. Onun yerine 7700xt bile yeter. Ya da 16gb 9060xt kovalayingenelde 1080p oynayacağım