Neler Yeni

Ekran kartını 10TL ye param güvende ile satabilir miyim?

Prexzs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Talha Özgür Topçu
Mesela tanıdık ve güvenilir biri bana ekran kartını satacak. Ekran kartı 5000TL olsun.
Bana param güvende ile satsa onda %4 (200TL) kesinti olacak cebine 4800 girecek. Ben ise 330 tl param güvende hizmet bedeli ödeyeceğim.

Param güvende ile ekran kartını 10TL ye koysa ve ben satın alsam kesinti 0,4 TL olacak ben ise 90 TL hizmet bedeli ödeyeceğim. Kart geldikten sonra ona 5000TL havale edeceğim. Böylece o 200TL kesinti yaşamaz. Ben de 330 TL yerine 90TL hizmet bedelini ödeyeceğim.

Bu arada param güvende ile kargo da ücretsiz.

Böyle bir şey yapılırsa ban yer mi? Suç teşkil eder mi? Sonuçta kendi malı ve bana istediği fiyattan satabilir.

Ekran kartı yazması sorun ise boş ekran kartı kutusu yazıp kargo anında içine ekran kartınıda koyabilir.
böyle yapmak çok mantıklı ben param güvend ile satyıyosam şlanı xxxx ürün kutusu olarak açıyorum ürünü öyle satıyorum ürünü kargıoya verirken para havalesini gerçekleştiriyorum

böyle yapmak çok mantıklı ben param güvend ile satyıyosam şlanı xxxx ürün kutusu olarak açıyorum ürünü öyle satıyorum ürünü kargıoya verirken para havalesini gerçekleştiriyorum
Fark edilirse basin yanmaz mi hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne niye olsun?

Suan anladim. Mesaji alintilamadiginiz icin neye cevap verdiginizi anlamamistim ancak suan anladim sanirim ilk mesaja cevap verdiniz

Fark edilirse basin yanmaz mi hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne niye olsun?

Suan anladim. Mesaji alintilamadiginiz icin neye cevap verdiginizi anlamamistim ancak suan anladim sanirim ilk mesaja cevap verdiniz
Evet

Top Bottom