Olabilir. Blue'nun sesi daha güzel, Red ise daha sessizhocam sesten dolayı ben sattım klavyemi zevkler tabii ki
Olayı biraz daha anlatsana nasıl anladın.Bu 2600 diyince ne tepki verdiler.Bak zamanında 3600 işlemci arıyordum elden alacaktım bana 2600 getirmişler dikkat etmesem adam beni dolandıracaktı. Birde iki kişi gelip arabaya aldılar çakallar![]()
İşlemcinin üstünde modeli yazıyor orada dikkat etmesem bana 2600 kitleyeceklerdi. Zaten amatördüler belli ettiler tedirginliklerini.Olayı biraz daha anlatsana nasıl anladın.Bu 2600 diyince ne tepki verdiler.
su zamana kadar param guvende ve ona benzer sistemleri sadece kargo parasini alici ve satici icin para cikarmasin diye kullandim ve oyle yapacagim diger turlu tamamen aliciyi koruyan berbat bir sistem.param güvende ile alışveriş yaptım ama hiç satmadım işler nasıl yürüyor anlatır mısınız ve satmalı mıyım?
Kargo işi harbi çok iyi felaket ucuz.Ankarada bir tane oto yedek parçacısı millete buradan kargoluyormuştu sahibinden durumu çakmışsu zamana kadar param guvende ve ona benzer sistemleri sadece kargo parasini alici ve satici icin para cikarmasin diye kullandim ve oyle yapacagim diger turlu tamamen aliciyi koruyan berbat bir sistem.
en iyisini yapiyor kimse 300 400 tl kargoya bayilmak istemezKargo işi harbi çok iyi felaket ucuz.Ankarada bir tane oto yedek parçacısı millete buradan kargoluyormuştu sahibinden durumu çakmış