Çözüldü✓ Param guvende ile urun satin alicam ama kanadadan

Mr8ilgin

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,925
Alacağım urun kanadadaymis. Burda yurtici kargo var diyor. Doğru mu bu? Bilginiz varmi gönderebilir mi gerçekten? Gümrük ödemesi gibi bisey çıkar mı?

Alacağım urun kanadadaymis. Burda yurtici kargo var diyor. Doğru mu bu? Bilginiz varmi gönderebilir mi gerçekten? Gümrük ödemesi gibi bisey çıkar mı?
hocam ürünün ilan numarasını atar mısınız

İlk defa duyuyorum. Sahibinden müşteri hizmetleri ile görüşün.

Özel ilanida ilk defa duyuyorum.

Özel ilan tam olarak nedir?
hocam dolandırıcılar yeni bi yol bulmuş sahibinden arayüzünğ kullanarak fake ilan oluşturabiliyorlar tek yapamadıkları şey ilan numarası olayı onu yapamadıkları içinde özel ilan yazmışlar oraya uygulama üzerinden açamazsınız mesela o ilanları ve dolandırıcılık yöntemi muhtemelen iphone 13 alacaksınız değil mi

Mümkünse link atarmısınız merak ettim doğrusu

hocam dolandırıcılar yeni bi yol bulmuş sahibinden arayüzünğ kullanarak fake ilan oluşturabiliyorlar tek yapamadıkları şey ilan numarası olayı onu yapamadıkları içinde özel ilan yazmışlar oraya uygulama üzerinden açamazsınız mesela o ilanları ve dolandırıcılık yöntemi muhtemelen iphone 13 alacaksınız değil mi
dolandırıcı o kişi sahibindeni arayıp sorabilirsiniz

link atarmısınız

Özel ilan tam olarak nedir?
Kendileri site açıp sana atıyorlar url de küçük oynamalar oluyor şu ibana parayı gönder diye seçenek oluyor havale ettiğin anda paran gidiyor
Normal sahibinden de kart ile alıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de merak ettim açıkçası zaten dolandırıcı olduğu belli link atabilir misin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,358
Üyeler
184,775
Son üye
Annieee