yurtiçi kargonun olduğu ülkelere bakabilirsinizKanada da varmi ki kargo?
Eğer ordan açarsa düşünülebilir ama kanada dan kargolayamaz sana yurt içi ile kanada da yurt içi yok bence başka satıcıya bak dolandırıcı olduğu belliProgram üzerinden actiricaktim.
Yani hala dolandırıcı olduğunu söylememize rağmen IMEI numarası uyuyor vesayre diyor neyse sağlık olsunArkadaş inanmak istiyor bırakın alsın, bize de eğlence çıkar.
CiddimiOrijinal site fakat kendisi bekleyin param güvendeyi açıyorum diyip fake siteyi atacak
kanada dan kargolayabilirEğer ordan açarsa düşünülebilir ama kanada dan kargolayamaz sana yurt içi ile kanada da yurt içi yok bence başka satıcıya bak dolandırıcı olduğu belli
Sıkıntı ilana yazdım dayımla iletişime geçin diyip kanada numarası attı bana.Eğer ordan açarsa düşünülebilir ama kanada dan kargolayamaz sana yurt içi ile kanada da yurt içi yok bence başka satıcıya bak dolandırıcı olduğu belli
Evet o şekilde dolandırıyorlar site de adresini yazdıktan sonra isim bilgisi ve IBAN bilgisi çıkıyor IBANA atıyorsun parayıCiddimi
evet kanadada yurtiçi kargo varKanada da varmi ki kargo?
olduğu yazıyor, olmasa bile kanadadan farklı akrgoyla gelip gümrükten itibaren yurtiçi getirebilirVarmi ki kargo?
Anladım hocam teşekkürler. Yıllardır sarı siteden alışveriş satış yaparım ilk defa böyle bir şey duydum. Gerçekten sağolunEvet o şekilde dolandırıyorlar site de adresini yazdıktan sonra isim bilgisi ve IBAN bilgisi çıkıyor IBANA atıyorsun parayı