alacağım kart o kadar da güçlü rtx falan değil, bide bazı ilanlarda içi açılmış kartlar var bakım yapıldı diyolar alınır mı böyleEkran kartı, işlemci vb. pahalı ve yorulabilecek parçalar alınmaz bence ikinci el. Kasa, psu, fan vb. alınabilir sadece
Bence her türlü alınmaz. Ben güvenemiyorum ama alıp sorun yaşamayanları biliyorumalacağım kart o kadar da güçlü rtx falan değil, bide bazı ilanlarda içi açılmış kartlar var bakım yapıldı diyolar alınır mı böyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
son olarak param güvendede ininal geçiyormu iade falan olursa limite takılıyormu
bi satici var baya ekran kartı satıyor dükkanı var sanırım mining yapmışlarmıdırEvet güvenilir ben çok parça aldım sattım kişi sizin bilgileri göremez anca kargo yapılırken kargo çıktısını üzerine yapıştırıyorlar orada görürse görür.
Ama şuan bakıyorum 2. El parçalar sıfırı ile aynı fiyatta neredeyse
içi açılmışmıydı aldığın kartın hocamMiningli 1070 aldım 4 sene kullandım arkadaşa sattım hâlâ kullanıyor param güvende ile 2-3 gün onaylama zamanın var test yap dene kapanma açılma aşırı ısı sorunu yoksa alırsın sorun varsa satan kişiye resimleri atarsın iade edersiniz.
Param güvende eski adıyla GET alıcı için çok iyi satıcı için riskli
Hayır ben açtım macun yeniledim 2 sene sonraiçi açılmışmıydı aldığın kartın hocam