Paramı biriktirdim monitör alcam

1080P için rahatlıkla görürsünüz. Attığım linkteki monitörü kendimde takip etmeye başladım, indirim bekleyeceğim haftaiçi düşerse alacağım, acelen varsa al geç arada 500 TL fark olur çokta önemli değil, lakin benim acil ihtiyacım yok o yüzden bekliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla bende insanların, bir şey bilmeden, kendi "KEYFİ" yorumlarını böyle forumlarda yapmasını gerçekten hiç anlayamıyorum. İnsanlara yardımcı olduklarını zannediyorlar mı gerçekten bilmiyorum ama tamamen yanlış yönlendiriyorlar.
Doğru demişsiniz hocam

Sadece markanın Asus yazmasına bakıp monitör önerisi yapmayın.
nasıldır hocam indirimlerle 3100 e geliyo

itıpya da 900 tl indirim var yani

1080P için rahatlıkla görürsünüz. Attığım linkteki monitörü kendimde takip etmeye başladım, indirim bekleyeceğim haftaiçi düşerse alacağım, acelen varsa al geç arada 500 TL fark olur çokta önemli değil, lakin benim acil ihtiyacım yok o yüzden bekliyorum.

Valla bende insanların, bir şey bilmeden, kendi "KEYFİ" yorumlarını böyle forumlarda yapmasını gerçekten hiç anlayamıyorum. İnsanlara yardımcı olduklarını zannediyorlar mı gerçekten bilmiyorum ama tamamen yanlış yönlendiriyorlar.
kral en son açtığım foruma bakarmısın momitör ile ilgili

UUU uzman konuştu
:D neymiş 120 üstü farkedilmezmiş :d 300hz bile yavaş geliyor bana

Adamlara bak sanki dünyayı kurtarıyor yüksek hz monitörlerle.
Bu adamlar fps yüksek olunca oyunları hatalı ve ekran kartları hatalı çalıştığında sistemi komple garantiye gönderen tipler, anca başkasına çamur atarlar.
Zaten bunların oyun anlayışı Valo - Cs - LoL den öteye gitmez.

Hocam, 180 Hz şu an gayet yeterli; uçmaya gerek yok. Almışken IPS panel ve pivot bir monitör almanızı öneririm.
Hocam, önerdiğim monitörü de ismi ve linki ile bırakıyorum. İndirimle birlikte 3700 TL civarına düşüyor diye hatırlıyorum. İndirim dönemini bekleyebilirsiniz, eğer aceleniz yoksa.
Eğer direkt alacaksanız, Parolapara ile alıp daha uyguna getirebilirsiniz. 800 TL ve üzeri alışverişlerde 400 TL cashback veriyor diye hatırlıyorum (ilk alışverişe özel).
Bu monitör, benim de takip ettiğim bir monitör. Kendi monitörümde pivot özelliği olmadığı için iyi bir indirim döneminde pivot bir monitör almayı düşünüyorum.
Lenovo Legion R24e Monitör:https://www.akakce.com/monitor/en-u...vot-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,969753175.html

120hz zaten akıcı hız. Üzeri farkedilmez bir geçikme değeri. 120 üzeri kareni farkediyorsan al tabii. :D
Senin kadar bilgisi olmayıp yazan birini görmedim benim gözüm 144hz ile 200hz arasındaki farkı hissediyor sizin gözünüzde problem var ozaman derhal bir göz doktoruna gidiniz

Bu adamlar fps yüksek olunca oyunları hatalı ve ekran kartları hatalı çalıştığında sistemi komple garantiye gönderen tipler, anca başkasına çamur atarlar.
Kral hiç bir şey bilmiyon ama hiç bir şey. Millete cahil diye sallaman seviyeni belli etti zaten.

Al arkana bile bakma incelemem de burda.

Cahillik seviyesi hönkürttü

Kral hiç bir şey bilmiyon ama hiç bir şey. Millete cahil diye sallaman seviyeni belli etti zaten.
Senin kadar bilgisi olmayıp yazan birini görmedim benim gözüm 144hz ile 200hz arasındaki farkı hissediyor sizin gözünüzde problem var ozaman derhal bir göz doktoruna gidiniz
Cahillik seviyesi hönkürttü
Halinize üzülüyorum. Gidin arada başka oyunları Ultrada oynayın bari gözünüz oyun görsün.
Ama 60-70 fps alınca gelip forumda ağlaşma konusu açmayın.

Halinize üzülüyorum. Gidin arada başka oyunları Ultrada oynayın bari gözünüz oyun görsün.
Ama 60-70 fps alınca gelip forumda ağlaşma konusu açmayın.
Jdojdowks ultrada oynuyorum zaten 2k 240hz monitörüm var 7950x3d işlemcim var 9070xt ekran kartım var

Geri