Neler Yeni

Paraya kıyıp PUMA Ayakkabı alınır mı?

Reteekspisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
sosyeteDİNOZOR

g0rkem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Görkem T
1.250e blazer mid77 vintage aldım 1750 oldu 1 -2 ayda falan

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Yusuf Arslan

Şuna gördüm, bu alınır mı acaba

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
amazonda bahar fırsatları var oraya bak istersen
onun dışında outletlerde iyi fiyatlar oluyor yani denk gelirsen ,youtube video çeken kanal var bir tane ayakkabı dahisi bakmanı öneririm.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
200 TL'lik ayakkabıyı 3 ay giyersin dikişleri açılmaya başlar. 700 TL'lik ayakkabıyı 1 seneden fazla giyersin sorunsuz. Ayakkabıda ucuza kaçmayacaksın paraya kıyacaksın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Yusuf Arslan
200 TL'lik ayakkabıyı 3 ay giyersin dikişleri açılmaya başlar. 700 TL'lik ayakkabıyı 1 seneden fazla giyersin sorunsuz. Ayakkabıda ucuza kaçmayacaksın paraya kıyacaksın.
Hocam peki bu olur mu?
Soruyorum çünkü bu herhalde çakma, çok ucuza satılıyor

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,192
İsim
Mustafa Enes Bulut
lumberjack ayakkabı kullanıyorum bence olduka ıyı fıyatı da baya uyugn gecen sene 150ye almıstım bu sene yenısını alam gerek yırtılma patlama vs yok ama ucuz zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

öyle dusunmuyorum kullanmınıma baglı aldıgın ayakkabıyla gıdıp topa vurursan ömru cabuk kısalır

Cihangir

80+ Gold
aynen bende hiç bi zaman adidas venike dışında ayakkabı almadım. Yine alacaaım ama bu sefer biraz pahalısına bakacağım

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
lumberjack ayakkabı kullanıyorum bence olduka ıyı fıyatı da baya uyugn gecen sene 150ye almıstım bu sene yenısını alam gerek yırtılma patlama vs yok ama ucuz zaten

öyle dusunmuyorum kullanmınıma baglı aldıgın ayakkabıyla gıdıp topa vurursan ömru cabuk kısalır
Alakası yok. Ucuz ayakkabının malzemesi de ucuz olur. Gidip günlük kullanım ayakkabısı ile topa vuruyorsan o senin sorunun Adidasın ya da Nikenin problemi değil. Topa vurmak için özel ayakkabılar üretiliyor.

Hocam peki bu olur mu?
Soruyorum çünkü bu herhalde çakma, çok ucuza satılıyor
2,5 liralık ayakkabının 700 lira olmasına imkan yok. A sınıfı replikadır bu.

Top Bottom