Paraya kıyıp PUMA Ayakkabı alınır mı?

1.250e blazer mid77 vintage aldım 1750 oldu 1 -2 ayda falan

amazonda bahar fırsatları var oraya bak istersen
onun dışında outletlerde iyi fiyatlar oluyor yani denk gelirsen ,youtube video çeken kanal var bir tane ayakkabı dahisi bakmanı öneririm.

200 TL'lik ayakkabıyı 3 ay giyersin dikişleri açılmaya başlar. 700 TL'lik ayakkabıyı 1 seneden fazla giyersin sorunsuz. Ayakkabıda ucuza kaçmayacaksın paraya kıyacaksın.

lumberjack ayakkabı kullanıyorum bence olduka ıyı fıyatı da baya uyugn gecen sene 150ye almıstım bu sene yenısını alam gerek yırtılma patlama vs yok ama ucuz zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

200 TL'lik ayakkabıyı 3 ay giyersin dikişleri açılmaya başlar. 700 TL'lik ayakkabıyı 1 seneden fazla giyersin sorunsuz. Ayakkabıda ucuza kaçmayacaksın paraya kıyacaksın.
öyle dusunmuyorum kullanmınıma baglı aldıgın ayakkabıyla gıdıp topa vurursan ömru cabuk kısalır

aynen bende hiç bi zaman adidas venike dışında ayakkabı almadım. Yine alacaaım ama bu sefer biraz pahalısına bakacağım

lumberjack ayakkabı kullanıyorum bence olduka ıyı fıyatı da baya uyugn gecen sene 150ye almıstım bu sene yenısını alam gerek yırtılma patlama vs yok ama ucuz zaten

öyle dusunmuyorum kullanmınıma baglı aldıgın ayakkabıyla gıdıp topa vurursan ömru cabuk kısalır
Alakası yok. Ucuz ayakkabının malzemesi de ucuz olur. Gidip günlük kullanım ayakkabısı ile topa vuruyorsan o senin sorunun Adidasın ya da Nikenin problemi değil. Topa vurmak için özel ayakkabılar üretiliyor.

Hocam peki bu olur mu?
Soruyorum çünkü bu herhalde çakma, çok ucuza satılıyor
2,5 liralık ayakkabının 700 lira olmasına imkan yok. A sınıfı replikadır bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,414
Üyeler
184,450
Son üye
xByMoodx
Geri