yenigeldim
80+ Silver
EryamanHataydayım, en düzgün çalışanı tt
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen neredesin ki ? sincan falan mı
EryamanHataydayım, en düzgün çalışanı tt
Sen neredesin ki ? sincan falan mı
2 Sene kulladım ben alırken aylık 120 tlydi 20 mbps limitsiz.merhaba depremzedeyim konteynerde yaşıyorum, altyapı vs yok şikayette bulunduk ama 1 yıl oldu ilgilenilmedi bende superbox aldım sorularınızı bekliyorum.
15mbps sabit veriyor şuanlık, ping max 70 i gördüm
1285₺/12 Ay sözleşmeli
15mbps limitsiz
(Aylık ortalama 1tb harcadığım için limitsiz almak zorunda kaldım, kendi halimde video editliyorum, tasarım felan yapıyorum)
Alıntıyı görüntüle
2 Sene kulladım ben alırken aylık 120 tlydi 20 mbps limitsiz.bizde altyapı yok diye almıştık kopması mı dersin hız düşmesi mi dersin rezalet bişey taahüt bittiği gibi iptal ettik mobil veri bile daha saglıklıydı saçma bir olayı vardı galıba verilen adres dısında kullanmayın vs diyolardı onu bile anlamamıştım
3G denersen belki daha iyi sonuç alırsın. Çevredeki jammerlardan da olabilir. Sinyal kesen çelik binalar vs.
Evet hocam iptal ettireceğim müsait oluncailk ay koşulsuz iptal edilebilmesi lazım
O fiyat ne yazık gerçekten turktelekom 50mbbs 150₺ ödüyoruz
Hocam direkt aldım valla hiç araştırmadan ama iptal ettireceğim zaten berbat bişeybende daha önce kullandım hocam allah kurtarsın bir uydu servisi falan alsaydınız keşke superbox yerine
Teşekkür ederim hocamUzaynet - Türkiye'nin Altyapısız Limitsiz Uydu İnterneti
İnternet altyapınız yok mu? Uzaynet uydu internet ile Türkiye'nin her yerinden, altyapı gerekmeden, uydu internet en uygun fiyatlarla.uzaynet.com.tr
Altyapısız Uydu İnternet - Portsuz İnternet | AtlantisNet
AtlantisNet Altyapısız Uydu İnternet: Her yerde yüksek hız, kesintisiz bağlantı! Hemen başvurun, her an online olun!atlantisnet.com.tr
Bunlara Bakın.
Kalite depremden önce burdada vardı hocam şuan rezalet2 Sene kulladım ben alırken aylık 120 tlydi 20 mbps limitsiz.
On numara mükemmel bir hizmetti 3-4 farklı şehire götürdüm köy evine sağa sola hastaneye çarşıya pazara hiçbir şekilde sorun yaşamadım.
Türkcell kalitesi konuşuyordu
2 Sene kulladım ben alırken aylık 120 tlydi 20 mbps limitsiz.
On numara mükemmel bir hizmetti 3-4 farklı şehire götürdüm köy evine sağa sola hastaneye çarşıya pazara hiçbir şekilde sorun yaşamadım.
Türkcell kalitesi konuşuyordu
Valla açık söyliyim konteyner kentin adresi sistemlerinde çıkmadığı için yıkılan evimizin adresi ile kayıt oldumbizde altyapı yok diye almıştık kopması mı dersin hız düşmesi mi dersin rezalet bişey taahüt bittiği gibi iptal ettik mobil veri bile daha saglıklıydı saçma bir olayı vardı galıba verilen adres dısında kullanmayın vs diyolardı onu bile anlamamıştım
Hocam konteyner kentin adresi bunlardada çıkmıyor şaka gibiUzaynet - Türkiye'nin Altyapısız Limitsiz Uydu İnterneti
İnternet altyapınız yok mu? Uzaynet uydu internet ile Türkiye'nin her yerinden, altyapı gerekmeden, uydu internet en uygun fiyatlarla.uzaynet.com.tr
Altyapısız Uydu İnternet - Portsuz İnternet | AtlantisNet
AtlantisNet Altyapısız Uydu İnternet: Her yerde yüksek hız, kesintisiz bağlantı! Hemen başvurun, her an online olun!atlantisnet.com.tr
Bunlara Bakın.
Hocam performans acayip dalgalı, yer yer 4mbps leri zor gördüm yer yer ise 50mbps civarında dolaştı çok değişik bi alet ama uploadı çok iyi minimum 15 gördüm altına düşmüyorhocam uzun kullanımda performans düşüklüğü vs oluyor mu
Evet hocam iptal ettireceğim müsait olunca
Hocam direkt aldım valla hiç araştırmadan ama iptal ettireceğim zaten berbat bişey
Teşekkür ederim hocam
Kalite depremden önce burdada vardı hocam şuan rezalet
Valla açık söyliyim konteyner kentin adresi sistemlerinde çıkmadığı için yıkılan evimizin adresi ile kayıt oldum
Hocam konteyner kentin adresi bunlardada çıkmıyor şaka gibi
Hocam performans acayip dalgalı, yer yer 4mbps leri zor gördüm yer yer ise 50mbps civarında dolaştı çok değişik bi alet ama uploadı çok iyi minimum 15 gördüm altına düşmüyor
Merhaba bende depremzede olarak maraşta ikamet eden biriyim konteyner'ı iyi bilirim yaşaması zordur.Ancak neden devlete başvurmadın ücretsiz olarak 100 mb internet bağlıyorlardımerhaba depremzedeyim konteynerde yaşıyorum, altyapı vs yok şikayette bulunduk ama 1 yıl oldu ilgilenilmedi bende superbox aldım sorularınızı bekliyorum.
15mbps sabit veriyor şuanlık, ping max 70 i gördüm
1285₺/12 Ay sözleşmeli
15mbps limitsiz
(Aylık ortalama 1tb harcadığım için limitsiz almak zorunda kaldım, kendi halimde video editliyorum, tasarım felan yapıyorum)
Alıntıyı görüntüle
hocam bilmediğim için yapmadım, sizden öğrendim detayları paylaşırsanız sevinirimMerhaba bende depremzede olarak maraşta ikamet eden biriyim konteyner'ı iyi bilirim yaşaması zordur.Ancak neden devlete başvurmadın ücretsiz olarak 100 mb internet bağlıyorlardı
maalesef vodafone berbat burda, 4.5g full çekmesine rağmen down ve up hızları kbps olarak alıyordukTaşınabilir & Altyapısız İnternet ve Redbox Tarifeleri | Vodafone
Altyapı hizmeti beklemeden, internete özel avantajlarla taşınabilir ev interneti sahibi olmak için Redbox'a göz atın. Redbox ile siz nereye, ev interneti oraya!www.vodafone.com.tr
Çekim gücü iyi ise bunada bakılabilir.
E devlet üzerinden başvuracaksın şuan hatırlamıyorum ama abimin konteyner'ına yapmıştıkhocam bilmediğim için yapmadım, sizden öğrendim detayları paylaşırsanız sevinirim
internette detay bulamadım, e devlettede bişey bulamadım.E devlet üzerinden başvuracaksın şuan hatırlamıyorum ama abimin konteyner'ına yapmıştık
REZALET SAKIN KULLANMAYIN ASLA ÇEKMİYOR !!Evde İnternet Kampanyaları ve Paketleri | Türk Telekom
Sınırsız internetin özgürlüğünü yaşayın! Türk Telekom'un Yeni Magnet Limitsiz Tarifesi ile evde internet deneyiminizi zirveye taşıyın.bireysel.turktelekom.com.tr
al işte ben ne yapıcam kafayı yicem yaREZALET SAKIN KULLANMAYIN ASLA ÇEKMİYOR !!
yazlıkta kullandım böyle rezalet bir cihaz görmedim hiç çekmiyor lokasyon farkı var mı bilemem ama superbox bile daha iyi bundanal işte ben ne yapıcam kafayı yicem ya