Neler Yeni

Parayı basıp aldım. Çatır çatır satıcam. Hadi bakiyiim.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Konu Herhangi Bir kişinin Sorununa Yardımcı Olmuş Mu ? Faydalı Bir Konu Mu ? İnsanlar Bunu görünce hayatlarına etki eden bir konu mu ?
Konu Sahibi Yardım İstemiş Mi ?
Yani kendisi alıp satmış kazancı kendine yani bize ne faydası var bunun. Gereksiz bir konu bu. Herhangi bir halta yaramaz
Sanane konu benim değilmi ister boş açarım ister dolu.

şahin doğan

80+ Platinum
etik değil
ancak haklısın
düşün senden daha ihtiyacı olan insanlar var
bunu düşün bunu yaparken bazen hakka bile girebilirsin bunu düşün
eğer kimsenin ihtiyacının olmadığını düşünüyorsan ve öyle ise sat kanka
kulaklığa ihtiyacı olmak :D hakka girmek ? daha erken gitsin alsın o zaman yazdıklarının hiç bir alakası yok :D

Chapin

80+ Silver
Hoş değil, istesem Polatlıda ki BİM'lerdeki tüm mouse ve klavyeleri alabilirim. Yaptığın fırsatçılık, neymiş efendim "Len dünyada yaşam çok zor, acımıcan millete"

Başkasının ticaretinden ürün almak ticaret değildir. Açınacak haline gülüyorsun ve sıfır ürün uygun fiyata alıp pahalıya satmak ticaret değildir.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,591
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Ağzınızı toplamanızı tavsiye ederim.
Ben haklının yanındayım 1M kişi 1 kişiye yükleniyorsa ben onu korurum.
Ya ben ne diyom sen ne diyon kardeşim ya :D tamam siz alıp satın abi kardeş. İyi forumlar.

majorw0w

80+ Silver
Bıktım çümkü bu forumdaki duyar kasan veletlerden. Adamlar ticaret görmeye dayanamıyor. aldığın herşeyin kar payı var sonuçta neden buradaki insanlarabu kadar kafayı takmışlar merak ediyorum. Şimdi çıldırsınlar
Ya kim çıldıracak fotoya göre 30 yaşında küsür adamsın yazdıklarına bak 100 200 liranın peşine düşmüşsün aferin sana :)

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bunun için kimse size laf etmedi. Forumda sizi gördüğümde her mesajınız 2. elden sattıklarınız ile ilgili. Allah kazancınızı arttırsın fakat bu kimsenin umrunda değil.
2. el ürün satmam ben yalnız.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
İsteyen istediğini söylesin.
Sabah yapıştım mağazanın kapısına, açılır açılmaz koştum.3 tane rival mOusE 1 tanede kulaklık aldım. Mis gibi 1006 TL para bayıldım. Evet bunu alıp satmak için aldım. Fırsatçımıyım evet. :D İçim rahatmı? EVET :D

Yeter artık gereksiz duyar kasmayın şu forumda, İsteyen istediğini alır satar. Sizemi sorucaz cebimizdeki nakiti nerede nasıl değerlendireceğimizi ? Ben o parayı faize atsam 32 günde 10 TL anca getirir. Ben bu al sattan 200 lira kaldırırım çok rahat Allah bereket versin.

Sizede tavsiye ederim gençler gözünüz açık olsun. :D

NUMAN VER OLUM DUYARIIII..... :D :D
Şuan sana dünyada olan ve olmayan tüm küfürleri saydım ama ben mouseyi alabildimya gerisi umrumda değil belkide o 4 ürünü alarak 4kişinin hayalini yıktın allahtan aynı semtte değiliz senin gibi firsatçIdan umrarım elinde patlar nedeyiyim.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom