Neler Yeni

Parayı basıp aldım. Çatır çatır satıcam. Hadi bakiyiim.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
İsteyen istediğini söylesin.
Sabah yapıştım mağazanın kapısına, açılır açılmaz koştum.3 tane rival mOusE 1 tanede kulaklık aldım. Mis gibi 1006 TL para bayıldım. Evet bunu alıp satmak için aldım. Fırsatçımıyım evet. :D İçim rahatmı? EVET :D

Yeter artık gereksiz duyar kasmayın şu forumda, İsteyen istediğini alır satar. Sizemi sorucaz cebimizdeki nakiti nerede nasıl değerlendireceğimizi ? Ben o parayı faize atsam 32 günde 10 TL anca getirir. Ben bu al sattan 200 lira kaldırırım çok rahat Allah bereket versin.

Sizede tavsiye ederim gençler gözünüz açık olsun. :D

NUMAN VER OLUM DUYARIIII..... :D :D
Ne yapmaya çalışıyorsun dostum sen?
Senin göz açıklığı değil başka bir şey şimdi ağzımı bozmak istemiyorum yolunda devam et

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Elimde suan arctis 1 var bilmem anlatabildim mi
Herkes bilmiyor ama ben burada rehberler hazırladım çoğu insana farkli oneri yapıp daha iyi kulaklıklar almalarını sağladım
Benim elimde de var sen hiç merak etme jelatini üstünde sabah 450 yazan oldu anlaştık yarın satacağım. (Bence beni oyalıyor ama 400'e havada karada gider.)

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sabah yapıştım mağazanın kapısına, açılır açılmaz koştum.3 tane rival mOusE 1 tanede kulaklık aldım. Mis gibi 1006 TL para bayıldım. Evet bunu alıp satmak için aldım. Fırsatçımıyım evet. :D İçim rahatmı? EVET :D

Yeter artık gereksiz duyar kasmayın şu forumda, İsteyen istediğini alır satar. Sizemi sorucaz cebimizdeki nakiti nerede nasıl değerlendireceğimizi ? Ben o parayı faize atsam 32 günde 10 TL anca getirir. Ben bu al sattan 200 lira kaldırırım çok rahat Allah bereket versin.

sadece satıcaksanız kazık fiyat koymayın
mesela 300'den koyun
bunu yapıcaksanız ible piyasadan aşşağı normal fiyattan üste koyun

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,591
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Bu konuyu niye açtın diyenler, alamayıp ya da satılmasını hazmedemeyen, ticaretin ne olduğunu bilmeyenler.
Abi hayırlı satışların olsun. Boş yapanlara bas engeli.
Ne alaka? Banane kim alıp satıyorsa. Konuyla forumun ne alakası var?

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4

majorw0w

80+ Silver

Çocuk musun be kardeşim yazıya bak ya. Satıyorsan sat burada saçma sapan paylaşıyorsunuz.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,095
İsim
Lydranx
Bu konuyu niye açtın diyenler, alamayıp ya da satılmasını hazmedemeyen, ticaretin ne olduğunu bilmeyenler.
Abi hayırlı satışların olsun. Boş yapanlara bas engeli.
Konu Herhangi Bir kişinin Sorununa Yardımcı Olmuş Mu ? Faydalı Bir Konu Mu ? İnsanlar Bunu görünce hayatlarına etki eden bir konu mu ?
Konu Sahibi Yardım İstemiş Mi ?
Yani kendisi alıp satmış kazancı kendine yani bize ne faydası var bunun. Gereksiz bir konu bu. Herhangi bir halta yaramaz

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Bence sizin bir karın ağrınız var. Kimse burada hazımsızlık yapmıyor. Konunun kimseye kattığı bir şey yok aksine insanların sinirini bozuyor. 1 kulaklığın 2 mouse un lafını kimse yapmamalı zaten. Aldıysan sat lafını yapma. Ettiği kardan bizene?

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tamam başarılar. Ayrıca boş konu.
Brom biliyorum boş konu bu, ama insanların ticaret yapana hain gözüyle bakmasını hala anlamış değilim. Bırak dellensinler biraz.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Benim elimde de var sen hiç merak etme jelatini üstünde sabah 450 yazan oldu anlaştık yarın satacağım. (Bence beni oyalıyor ama 400'e havada karada gider.)
Bu kulaklıgın sorunlu oldugu gerçeğini değiştirmiyor:D
Hayirli olsun ticaretini yapabilirsiniz diye rehberde bile belirttim ben zaten
Bu kadar kinlenmeyin dogru konuşuyoruz diye .
Dogru ile yanlisi ayirt etmek için gittim bu kulakliktan edindim sırf ben insanları bilgilendirmek için
Bilmem anlatabildim mi

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,591
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Boş konu ise konu sahibini yoksayarsın biter gider. Konu boş ise konuya gelip mesaj atmazsın burdan etkileşim kasmazsın.
Sana giren çıkan ne acaba ben onu anlamadım? Konu sahibinin avukatı falan mısın?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom