Tamam başarılar. Ayrıca boş konu.Sana şurda incehesap sipariş sayfamı göstersem anlardın satılır mı satılmaz mı ? çıkın bu kafadan her malın alıcısı vardır
tamam anlıyorum fakat neden bunu buraya yazdın ki alakasız bunları donanımhaber e felan at kardeşim burası teknoloji forumuBıktım çümkü bu forumdaki duyar kasan veletlerden. Adamlar ticaret görmeye dayanamıyor. aldığın herşeyin kar payı var sonuçta neden buradaki insanlarabu kadar kafayı takmışlar merak ediyorum. Şimdi çıldırsınlar
hakaret değil şarkı sözü yazdımDurduk yere niye hakaret ediyorsun?
Bu da seni küçük yapar.
Elimde suan arctis 1 var bilmem anlatabildim miO kulaklığın sorunlu olduğunu herkes biliyor mu?
Kanıtlayabilir misin? Yaklaşık 5000 BİM var 5000 Arctis 1 eder, 4 sorun gayet normal değil mi?
Ben bu forumda ne gereksiz konular okudum. Alın size tepki olsun buda.İyide Neden Gereksiz Konu Açtın Ki ? Aldıysan aldın sattıysan sattın bu umrumuzda bile değil
Bir daha ***** saçma konu açmayın lütfen
BRUHHHHHHHHHAhhahahahahahahab
Ikinci elde arctis 1 in 350 ye bile gitmediğini biliyor muydun
Ogrenmis oldun
Dikkat et de zararına satma
Böyle devam, Sayenizde müşteri paylaşmıyoruz.sanki kimse alcak gidin hepsiburada dan alın sanki insanlar mal bu kadar
etik değilİsteyen istediğini söylesin.
Sabah yapıştım mağazanın kapısına, açılır açılmaz koştum.3 tane rival mOusE 1 tanede kulaklık aldım. Mis gibi 1006 TL para bayıldım. Evet bunu alıp satmak için aldım. Fırsatçımıyım evet. İçim rahatmı? EVET
Yeter artık gereksiz duyar kasmayın şu forumda, İsteyen istediğini alır satar. Sizemi sorucaz cebimizdeki nakiti nerede nasıl değerlendireceğimizi ? Ben o parayı faize atsam 32 günde 10 TL anca getirir. Ben bu al sattan 200 lira kaldırırım çok rahat Allah bereket versin.
Sizede tavsiye ederim gençler gözünüz açık olsun.
NUMAN VER OLUM DUYARIIII.....