Newkan
80+ Bronze
Adana daysan yardımcı olabilirim.soru başlıkta kendim yapmaya cesaret edemiyorum nerede yaptırabilirim daha 1-2 eksiğim var ama aklıma takıldı bu
Adana daysan yardımcı olabilirim.soru başlıkta kendim yapmaya cesaret edemiyorum nerede yaptırabilirim daha 1-2 eksiğim var ama aklıma takıldı bu
r5 5600Sistem özellikleriniz neler hocam?
Daha önce söylediyseniz görmedim, 4 sayfa mesaj var.
Kayseri'deysen gelip çayını içip zevkle toplarımsoru başlıkta kendim yapmaya cesaret edemiyorum nerede yaptırabilirim daha 1-2 eksiğim var ama aklıma takıldı bu
harrbii zeirrr haaKardeşim senin laptop yeni ama kötüydü ben sana bendeki celeron laptopu verdim eski ama zamanına göre çok iyi
Kardeşim senin harddiskler çok olunca dosyaların birbirine giriyor 2 sini aldım şuan tam performans oldu .Benimki azmi 1TB m.2 ssd 2TB daha m2 4TB 4Tb hdd
teşekkür ederim istanbuldayım fazlasıyla öz güven topladım kendim deniyeceğimAdana daysan yardımcı olabilirim.
çok sağolun istanbuldayımKayseri'deysen gelip çayını içip zevkle toplarım
Olm o HDD lerde yarim kalan oyun tasarimim vardiKardeşim senin harddiskler çok olunca dosyaların birbirine giriyor 2 sini aldım şuan tam performans oldu .
Yine de dikkatli ol videoları izleteşekkür ederim istanbuldayım fazlasıyla öz güven topladım kendim deniyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok sağolun istanbuldayım
yavaşça atlamadan izleyeceğimYine de dikkatli ol videoları izle
Kardeşim senin ekran kartı çok büyük kasaya sığmaz bu ben sana gt 710 verdimKardeşim senin harddiskler çok olunca dosyaların birbirine giriyor 2 sini aldım şuan tam performans oldu .
Merak etme kardeşim onları SSD ye aktardım bu arada işlemcin tasarım için uygun değildi yeni işlemci taktım .Olm o HDD lerde yarim kalan oyun tasarimim vardi