asko56
80+ Silver
Benim şuan ki sistemim var ustam zaten ekipmanlarım da imzamda yazıyor onlar da beyaz bende ekran kartı hariç 30k falan harcasam ne alabilirim diye düşünüyorum. İntel mi yoksa amd mi yapsam kararsız kaldımsistem 41k monitor ve ekimpanlarla beraber 55k
Mesaj otomatik birleştirildi:
elemanın zaten 500ü vardı adata ondan oyle ekledim bide 500de samsung aldık bide yani ekran kartının altına taktık mavi olanı gözükmüyor bile
ekran kartı ne alıcanBenim şuan ki sistemim var ustam zaten ekipmanlarım da imzamda yazıyor onlar da beyaz bende ekran kartı hariç 30k falan harcasam ne alabilirim diye düşünüyorum. İntel mi yoksa amd mi yapsam kararsız kaldım
kararsızım bütçe zorlarsam 4070ti süper olabilir amd tarafında düşünemedimekran kartı ne alıcan
hocam bu 4070ti süperin beyaz rengi çok pahalıkararsızım bütçe zorlarsam 4070ti süper olabilir amd tarafında düşünemedim
yoo bu paralara bu markalarda 4070ti süper var roglar 50 60k msi 40k falanhocam bu 4070ti süperin beyaz rengi çok pahalı
şunu buldum ama markayı çok bilmiyorumPOWERCOLOR HELLHOUND Spectral White RX 7900XT 20G-L/OC/WHITE 20GB GDDR6 320Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
aga beyaz bu ondan fiyat böyle beyaz msı 4070ti süper 40kyoo bu paralara bu markalarda 4070ti süper var roglar 50 60k msi 40k falan
Tamam 32 33k ya farklı markalarda görmüştüm onu diyorm kartta ve işlemcide daha karar kılamadım acele etmiyorm ztn parça parça fırsat kovalayrak alacağım tek dert parçaları belirlemekaga beyaz bu ondan fiyat böyle beyaz msı 4070ti süper 40k
MSI GeForce RTX 4070 Ti SUPER GAMING X SLIM WHITE 16G GDDR6X 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Yeni konu açsan iyi olur bence iste 40kya işlemci+ekran karti önerisi gibi ne kadar butce ayırırsan artıkTamam 32 33k ya farklı markalarda görmüştüm onu diyorm kartta ve işlemcide daha karar kılamadım acele etmiyorm ztn parça parça fırsat kovalayrak alacağım tek dert parçaları belirlemek
Açtım işte bu konuyu onun için açtım ama önce işlemci ne ona karar vermem gerekiyor işlemci anakart olarak ona göre yol çizmem lazım ?Yeni konu açsan iyi olur bence iste 40kya işlemci+ekran karti önerisi gibi ne kadar butce ayırırsan artık
Senin şimdi ekran kartı işlemci ve anakart için ne kadar bütçen var ve ekran kartı kesin beyazmı olacak?Açtım işte bu konuyu onun için açtım ama önce işlemci ne ona karar vermem gerekiyor işlemci anakart olarak ona göre yol çizmem lazım ?
ben sistemi komple beyaz yapacağım usta sırf beyaz diye sistem diziyorum yoksa 12400f 3060ti sistemim varSenin şimdi ekran kartı işlemci ve anakart için ne kadar bütçen var ve ekran kartı kesin beyazmı olacak?