Neler Yeni

parça parça aldığım sistemi kime toplatabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,919
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Yaşınızı bilmiyorum o yüzden yazıyorum yanlış anlamayın 20 yaş altında iseniz bir büyüğünüz ile gelirseniz veyahut 20 yaşından büyükseniz parçalarınızı alıp gelirseniz toplarım sisteminizi. En azından para harcamamış olursunuz hemde forum dayanışması oluşturmuş oluruz.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Benim rehberimde hava soğutma montajı yok. Onun dışındaki şeylere göz atabilirsin, her videoda detaylı olarak hangi kabloyu nereye takacağını göstermiyor. Attığım videoya da bakabilirsin. (Rehberimde ön panel bağlantılarına kadar mevcut)
5. Nesil için bios güncelleme olayı vardı, yeni çıkan 5600'de gerekiyor mu bilmiyorum.
Flash'a Windows kurmayı biliyorsun değil mi?

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
soru başlıkta kendim yapmaya cesaret edemiyorum nerede yaptırabilirim daha 1-2 eksiğim var ama aklıma takıldı bu
Kanka kendin yapabilirsin diyenlere çok takılma mazallah elinde kalır.
bende kendim yaptım işlemci pinini yamulttum dikkat etmek lazım burası türkiye değerli parçalar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,919
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
bende kendim yaptım işlemci pinini yamulttum dikkat etmek lazım burası türkiye değerli parçalar.
Yani biraz dikkatli olman gerek kanka .Hassas davranicakain aynı ete davranır gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani biraz dikkatli olman gerek kanka .Hassas davranicakain aynı ete davranır gibi
ayni böyle

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç

ayni böyle
riske atmaya gerek yok kablolama vesaire uğraşmasın götürsün bilgisayarcı halleder.

Sagittarius

80+ Silver
Yaşınızı bilmiyorum o yüzden yazıyorum yanlış anlamayın 20 yaş altında iseniz bir büyüğünüz ile gelirseniz veyahut 20 yaşından büyükseniz parçalarınızı alıp gelirseniz toplarım sisteminizi. En azından para harcamamış olursunuz hemde forum dayanışması oluşturmuş oluruz.
Benim imzadaki sistemi 8 e giden kardesimle topladik bebeler biliyo toplamayi ama cesaret edemeyenler icin iyi fikir ama aramizda vatan hainleri yoksa

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,919
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
Bilgisayarcı ya toplatacagima kendim toplamayi denerim daha iyi

Forumdan birine toplamak en mantıklısı ben İstanbul'da olsam gelirdimde
ya saçmalamayın yok parça çaldı bu 16 idi 8 e düştü falan kalktı bunlar.
yani safca davranmadığı ve kurumsal bir yere gittiği zaman sıkıntı olmaz,i istanbulda çok yer mevcut ,parçaların fotoğraflarını çeksin babasıyla gidip adamın yanında toplattırsın bir şey olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,919
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
yani safca davranmadığı ve kurumsal bir yere gittiği zaman sıkıntı olmaz,i istanbulda çok yer mevcut ,parçaların fotoğraflarını çeksin babasıyla gidip adamın yanında toplattırsın bir şey olmaz.
Hocam bizimki şakadan ibaret hala bazı yerlerde varda bence forumdaki biri en mantıklısı

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
Hocam bizimki şakadan ibaret hala bazı yerlerde varda bence forumdaki biri en mantıklısı
katılıyorum :) ben en son kendim macun değiştireyim dedim fanla birlikte geldi elime işlemci, sonrası ben farketmediğim için pinler yamuldu zarar ziyan :)

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Bundan tam 1 - 1.5 sene kadar önce sıfır sattığım bir anakartı sırf anakart satmak için arızalı diyerek geri göndermiş bir kasap biliyorum. Allahtan alan kardeşim babası ile geldiği için kendisi rica etti ve kurulumu ben yaptım ve sorunsuz çalıştığını gördüler..

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
hemde nasıl değerli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,552
Üyeler
161,087
Son üye
vergi ver köle
Top Bottom