Parça parça PC toplamak için yardım

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
45000
Arkadaşlar selam. Bir PC toplamak istiyorum ama hemen hepsini topla al değil malum fiyatlar pahalı. Ben de dedim her ay bir şey alayım bir ay ekran kartı diğer ay işlemci vs. ama toplamadan da pek anlamadığım için sizlerden yardım istiyorum. Genel olarak AMD ve RTX serili bir PC istiyorum. Onun dışında anakart işlemci vs. pek anlamam darboğazdır uyumluluktur onları da bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

bu sıralar ram fırsatı süpriz bir şekilde çıkabiliyor bence fiyatı en şişik olan parça da şu sıralar ram zaten o yüzden büyük indirim kovalayabilrsin 1x16 alsan ddr5 seni sistemi dizene kadar kurtarır, onun harici fiyatı en sabit olan amd işlemci 7500f alabilrsin 6200tl bandında seyrediyor en fazla 300 lira zarar edersin, ekran kartı süpriz fırsatlar çıkıyor geçen ay 4070i 20kya verdiler direkt 2023 fiyatı yani onun dışında başka kart bakacaksan amd 9060xt ve üstü güzel, anakart 4000-5000tl arasına çok güzel anakartlar(DÜN falan b850m wifi verdiler) giriyor kasayı da psulu şekilde 750w çeksen 5000tlye ssdyi de en son alırsın onların da fiyatları düşer inşallah yakında, fiyatı son 6 ayda dip görmüş beğendiğin parçaları alarak toplayabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,364
Üyeler
195,607
Son üye
Leventin
Geri