İnstagram whatsapp varmı konuşalım ?Fotoğraf at yardımcı olalım
Atıyorum bir saniyeFotoğraf at yardımcı olalım, ben şimdi yatıyorum. Nöbetçi arkadaşlar yardımcı olur. Eğer yardım eden olmazsa sabah ben yardım ederim.
Bursa hangisine ne takıcağımı bilmiyorumFotoğraf at yardımcı olalım, ben şimdi yatıyorum. Nöbetçi arkadaşlar yardımcı olur. Eğer yardım eden olmazsa sabah ben yardım ederim.
PSU'da ki 24 pin kablosunu Ramin yanındaki slota takacaksın.İnstagram whatsapp varmı konuşalım ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Atıyorum bir saniye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bursa hangisine ne takıcağımı bilmiyorum
PSU'da ki 24 pin kablosunu Ramin yanındaki slota takacaksın.
Psu'dan gelen CPU kablosunu ise kırmızı ile işaretli yere takicaksın.
Ayrıca M2 SSD'de neden yükseltme vidası yok yoksa yanlış mı görüyorum?
Sistemin tam özelliklerini yazar mısın?
Alıntıyı görüntüle
Ben vida falan bulamadığım için hemen yanda ufak bi vida vardı onu söktüm oraya takdım işe yaradı gibi anakarta falan zarar vermedim sistem özellikleriPSU'da ki 24 pin kablosunu Ramin yanındaki slota takacaksın.
Psu'dan gelen CPU kablosunu ise kırmızı ile işaretli yere takicaksın.
Ayrıca M2 SSD'de neden yükseltme vidası yok yoksa yanlış mı görüyorum?
Sistemin tam özelliklerini yazar mısın?
Alıntıyı görüntüle
Anladığım kadarıyla ekran kartı yok.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben vida falan bulamadığım için hemen yanda ufak bi vida vardı onu söktüm oraya takdım işe yaradı gibi anakarta falan zarar vermedim sistem özellikleri
Kingston nvme 500 GB ssd
RAM patroit 8+8 Viper speed ddr4 3200hz
Anakart MSI b450m a pro max am4 ddr4 3466
İşlemci 4300ge
Anakart bios güncelli evet uzay montaj ben psutu dişe takınca çalışmadı hiç bişey olmadı onun nedeni ney bilen birine başvurayımmıAnladığım kadarıyla ekran kartı yok.
O zaman sadece dediğim bağlantılar yeterli olacaktır.
Uzay montaj mı olacak sistem ( kasasız)?
Ayrıca sistemi kullanabilmeniz için anakartın BIOS sürümünü güncellemeniz lazım.
Dediğim bağlantıları yaptıktan sonra anakartın alt tarafında bulunan POWER pinlerini tornavida ile birbirine değdirmen lazım.Anakart bios güncelli evet uzay montaj ben psutu dişe takınca çalışmadı hiç bişey olmadı onun nedeni ney bilen birine başvurayımmı
Dediğim bağlantıları yaptıktan sonra anakartın alt tarafında bulunan POWER pinlerini tornavida ile birbirine değdirmen lazım.
PSU şalteri açık mıydı?
Power pinlerine anakart kitapçığından bakabilirsiniz.
Açık psu da ben powarı nasıl yapçağımı bilmiyoeumDediğim bağlantıları yaptıktan sonra anakartın alt tarafında bulunan POWER pinlerini tornavida ile birbirine değdirmen lazım.
PSU şalteri açık mıydı?
Power pinlerine anakart kitapçığından bakabilirsiniz.
Anakart kitapçığına bakarak nerde olduğunu bulabilirsiniz şu an bende net olarak bulamadımMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Açık psu da ben powarı nasıl yapçağımı bilmiyoeum
Anakartın altında POWER SW yazan yer olması lazım.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Açık psu da ben powarı nasıl yapçağımı bilmiyoeum